1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Youtube, Diken ve Karanfil kitabını değerlendiren radyonun sayfasını kapattı
Youtube, Diken ve Karanfil kitabını değerlendiren radyonun sayfasını kapattı

Youtube, Diken ve Karanfil kitabını değerlendiren radyonun sayfasını kapattı

Şehit Yahya Sinvar’ın kitabını Youtube sayfasında değerlendiren Adana’dan yayın yapan Barış Radyo’nun sayfası kapatıldı.

23 Ekim 2024 Çarşamba 17:17A+A-

17 Ekim 2024’de Barış Radyo’da Hatice Atasoy Durmuş ve Aydın Kaya tarafından sunulan “Ülfet Saati” programında şehit Yahya Sinvar’ın Diken ve Karanfil kitabı değerlendirildi. Bu program aynı zamanda radyonun youtube sayfasında canlı olarak sunuldu. Bu programdan sonra youtube Barış Radyo’nun sayfasını herhangi bir uyarıda bulunmadan kapattı.

Barış Radyo’da sitemize yapılan açıklamada şunlar belirtildi.

“Bu programda şiddet içeren herhangi bir konuşma yapılmamıştır. Hiçbir grup ya da zümreye karşı ayrımcı bir dil kullanılmamıştır program yalnızca bir yazarın kitabı üzerine yapılmış kültürel bir çalışmadır.

İnsan hakları fikir ve ifade özgürlüğünden dem vuran sosyal medya platformları siyonizmin cinayetlerini örtbas ederken,  bir insanın ismini duymaya bile tahammül  edemeyerek  siyonizmin hizmetinde olduklarını bir kez daha gözler önüne sermiştir.

Kitap değerlendirmesini yasaklamak  en hafif tabirle katile yataklık etmektir. Siyonizmi tüm dünyada izan ve vicdan sahipler her kes lanetlerken ,kitap analizini  kapatma gerekçesi yapmak, siyonist çetenin işlediği  suça ortak olmakla aynıdır.

1994'ten bu yana ilkeli seviyeli ve kaliteli yayın çizgisini sürdüren Barış radyo ailesi olarak her türlü zulme karşı olduğumuzu bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da bedeli ne olursa olsun mazlumların yanında duracağımızı ve ifade özgürlüğünü savunduğumuzu bir kez daha ilan ediyoruz.

Bizi susturmak isteyenlere de sesleniyoruz "Yaşasın Filistin cihadımız, kahrolsun siyonizm "”

HABERE YORUM KAT

5 Yorum