1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Yerli Siyonistler varken düşmana ne hacet!
Yerli Siyonistler varken düşmana ne hacet!

Yerli Siyonistler varken düşmana ne hacet!

Tel Aviv semalarında görülen füzeler Sözcü TV’de korku dolu anlara sebep oldu…

02 Ekim 2024 Çarşamba 16:00A+A-

HAKSÖZ HABER

İran’ın misilleme olarak Siyonist işgal rejimine yönelik gerçekleştirdiği hava saldırısı hakkında oldukça farklı iddialar dile getiriliyor. Reuters haber ajansı İran’ın saldırıdan önce Rusya ve ABD’ye gerekli bilgilendirmeyi yaptığını iddia etti. Siyonist çetede herhangi bir ölüm yokken İran’ın saldırısında Batı Şeria’da bir Filistinli hayatını kaybetti.

Meselenin bu boyutu İran’ın gerçekleştirdiği saldırının medyada ele alınma biçimini incelemek için engel teşkil etmiyor. NTV canlı yayınında yaşananları değerlendiren NTV Dış Haberler Müdürü Ahmet Yeşiltepe “İsrail bunu hak etti deyip sivillerin zarar görmesi ihtimalini göz ardı edemeyiz” açıklamasıyla akıllara ziyan bir söz sarf etti.

ekran-goruntusu-2024-10-02-152844.pngYeşiltepe sonrasında yaptığı açıklamayla “Filistin’den yana olan tavrını” dile getirip geri adım attı ancak geri adım atmayan birileri de var. Muhalif medyanın amiral gemisi olan Sözcü TV’den Fatih Portakal, Tel Aviv’e semalarında füzeler için üzülürken Kudüs’te ise hayatın normal şekilde devam ettiğini sözlerine de ekliyor.

Fatih Portakal gibi “yerli Siyonistler” varken düşmana ne gerek! Etkisi tartışmalı bir saldırının Siyonist toplumda uyandıracağı gerilim riskinden bile derin endişe duyan Portakal üzgünlüğünü dile getirmenin yollarını arıyor. Ahlaktan nasibini almamış kimseler Siyonistler için az kaldı gözyaşı dökecekler. Sizinle hiçbir ortak noktamız yok! Size düşmanlık insanlık görevidir!

HABERE YORUM KAT

2 Yorum