1. HABERLER

  2. HABER

  3. Yasin Börü ve Arkadaşlarının Katledildiği Görüntüler (VİDEO)
Yasin Börü ve Arkadaşlarının Katledildiği Görüntüler (VİDEO)

Yasin Börü ve Arkadaşlarının Katledildiği Görüntüler (VİDEO)

Amatör kamera ile çekilen Yasin Börü ve arkadaşlarının katlediği anlar yayınlandı.

18 Ekim 2014 Cumartesi 15:04A+A-

Diyarbakır'da kurban eti dağıtan 4 kişiyi 20'şer kez bıçaklayıp, cansız bedenlerini sürükleyerek kafataslarını parçalayan PKK'lı canilerin kamera görüntüleri, 24 TV ekranlarında yayınlandı. Amatör kamerayla çekilen görüntülerde merdivenlerden atılan gençler gözü dönmüş bir grup tarafından dövülerek canice linç ediliyor. Gece çekilen ve gençlere yapılan korkunç işkenceyi gösteren görüntülerde, olayın tüm ayrıntıları gözler önüne seriliyor.

HABERE YORUM KAT

7 Yorum
  • adem / 19 Ekim 2014 14:50

    allah bu vahşeti yaninıza koymaz

    Yanıtla (0) (0)
  • umut / 19 Ekim 2014 10:04

    Kinm kindar nesil yetiştiriyordu?bizim sevgimizin de kinimizin de ölçüsü var,Allah için sever Allah için kin besleriz.onun içindir ki savaş anında yüzüne tükürülen Hz Ali müşriği işin içine nefsi girdiği için öldürmekten vaz geçmiştir.işte bu insanı canavarlaşmaktan alıkoyar.

    Yanıtla (0) (0)
  • ali / 19 Ekim 2014 00:59

    Allah kahhar ismiyle bu mahlukatları kahretsin

    Yanıtla (0) (0)
  • Mehmet CAN / 18 Ekim 2014 21:48

    Allah soylarını kurutsun, ocaklarına ateşler salsın inşaallah.

    Yanıtla (0) (0)
  • adil / 18 Ekim 2014 18:15

    bunu yapan soysuzlara hidayet dilemek dahi içimden gelmiyor. sadece Allah soylarını kurutsun ve amellerinin sonucunu bu dünyada misliyle karşılarına çıkartsın diye dua edebiliyorum.

    Yanıtla (1) (0)
  • DENGÊ HEQ / 18 Ekim 2014 17:59

    Peki Ey Sözde İnsan Hakları Savunucuları,Ey Artistler,Sanatçılar,Şunun-Bunun,Pkk'nin Ajanı Olmuş Stk'lar Ve Akil Adamlar! Sizler Şeytanperestler,Fuhuşçular,Eroinciler,Liwatacılar İçin Her Gün Sokaklara Dökülüyorsunuz,Basın Açıklaması Yapıyorsunuz Da Mesele Mazlum Müslümanlar Olunca Neden Dilsiz Şeytan Oluveriyorsunuz? Hani Birinizden En Ufak Bir Tepki Ve Ses Çıkmadı..Peki Hani Şerefiniz,Hani Dürüstlüğünüz,Samimiyetiniz,İnsanlığınız,Vicdanınız Ve Demokratlığınız Nerede?

    Yanıtla (0) (0)
  • hakikat / 18 Ekim 2014 17:51

    devlet orda varsa neden müdahale etmedi.akp ergenekonu serbest bırakırsan işte utanmadan bu görüntüleri yaşatırsın insanlara

    Yanıtla (0) (0)