1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Türkiye'de kanunsuz işler Atatürkçülük adına yapılır!
Türkiye'de kanunsuz işler Atatürkçülük adına yapılır!

Türkiye'de kanunsuz işler Atatürkçülük adına yapılır!

Türkiye'de yaşanan her hadisenin faturası Müslümanlara çıkartılırken Kenan Alpay, Türkiye'nin resmi ideolojisi olan Kemalizm'in bir şekilde görünmez kılındığını vurguluyor.

14 Eylül 2024 Cumartesi 12:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye'de bir çocuk cinayeti dahi hiçbir karine olmaksızın Müslümanlarla ilişkilendirilerek bağlamından saptırılıyor. Sol-Kemalistlerin ve Kürt solunun siyasi çıkarları için adalet ayaklar altına alınıyor. Hesapları Müslümanları menfi kavram ve hadiselerle ilişkilendirerek dezenformasyon oluşturmak.

Milli Savunma Üniversitesi'nden mezun olan teğmenlerin kılıçlarını çekerek "Mustafa Kemal'in askerleriyiz" şeklinde slogan atmaları açıkça darbe ve cuntacılığı tüm Türkiye'ye çağrıştırırken birileri ise hiç utanmadan bu askerleri savunabiliyor. 

Akit TV'de katıldığı programda konuşan Özgür-Der Genel Başkan Yardımcısı Kenan Alpay, Türkiye'deki sorunların her şeyden önce Türkiye'nin resmi ideolojisi olan Kemalizm etrafında tartışılması gerektiğini hatırlatıyor. Siyasi iktidarın ise vesayetle mücadele mantığından hiçbir şekilde uzaklaşmaması gerektiğini vurgulayan Alpay bu noktada tercih edilen kadroların yeterliliğini sorguluyor.

HABERE YORUM KAT

3 Yorum