1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Tengrici Siyonistlerin hep malum kişiyle fotoğrafının olması tesadüf mü?
Tengrici Siyonistlerin hep malum kişiyle fotoğrafının olması tesadüf mü?

Tengrici Siyonistlerin hep malum kişiyle fotoğrafının olması tesadüf mü?

Siyonistlerin işgali altındaki topraklarda yaşadığı belirlenen “Tengri Teala” isimli bir Siyonist destekçisi, Filistinliler ve Araplar aleyhine ırkçı paylaşımlar yapıyor. Söz konusu kişinin daha önce Zafer Partisi üyesi olduğu ortaya çıktı.

22 Ağustos 2024 Perşembe 11:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Daha önce Türkiye’de yaşayan ve Zafer Partisi üyesi olan “Tengri Teala” isimli Siyonist uşağının şu an Aşdod limanında çalıştığı belirtildi.

Çalıştığı gemi ara sıra Türkiye’ye gelen bu kişi, kendisini Tengrici, Kemalist, Siyonist, Türkçü olarak tanımlıyor.

İşgalci İsrail’in uşaklığını yapan bu alçak, sürekli Filistinliler ve Araplar aleyhine ırkçı paylaşımlar yapıyor, Siyonistlerin gerçekleştirdiği katliamlara destek veriyor.

İşin ilginç yanı bu şahsın Türkiye’deyken Zafer Partisi üyesi olmasıdır. Irkçı provokatör Ümit Özdağ ile fotoğrafı olan tengrici putperestin zihniyet olarak ZP’lilerden bir farkı zaten bulunmuyor.

Sosyal medya hesabından alçakça paylaşımlar bu kişi, İsrail'e destek veren firmalarla poz vererek “Filistinli kardeşlerimizin kanı da pek tatlı” gibi ifadeler kullanıyor.

İsrail bayrağı ve Mustafa Kemal fotoğraflarıyla poz vererek İslam’a ve Müslümanlara küfreden tengrici Siyonist’in Ümit Özdağ’a muhabbet beslemesi ırkçılarla Siyonistlerin dostluğuna işaret ediyor.

Zaten Siyonizm ırkçı bir ideolojisi aynı zamanda. Türkiye’deki Arap karşıtı ırkçıların nefreti onları Siyonizmin saflarına itiyor.

whatsapp-image-2024-08-22-at-10-46-36.jpeg

whatsapp-image-2024-08-22-at-10-46-13.jpeg

whatsapp-image-2024-08-22-at-10-46-10.jpeg

whatsapp-image-2024-08-22-at-10-47-05.jpeg

HABERE YORUM KAT

8 Yorum