1. HABERLER

  2. HABER

  3. MEDYA

  4. Tencere dibin kara seninki benden kara…
Tencere dibin kara seninki benden kara…

Tencere dibin kara seninki benden kara…

ABB Başkanı Mansur Yavaş’ı eleştiren Now TV sunucusu “zorunlu izne” çıkartıldı!

27 Ağustos 2024 Salı 18:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Her fırsatta iktidar ve iktidara yakın medya organlarını çıkar ilişkileri sebebiyle eleştiren muhalefette de durumlar pek iç açıcı değil. Herhangi bir siyasi partiye yakın olmak sorun değilken kurulan yakınlık sebebiyle eleştiri kabul etmeyecek kadar sorunlu ilişkiler var etmek Türkiye’de bir hastalık!

Muhalefet grubu son olarak İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun yurt dışı gezilerinde ortaya çıkan manzaranın gösterdiği üzere kendi çıkar ilişki ağını kurmanın yollarını arıyor.

Aynı zamanda kendilerine yakın medya organları üzerinde baskı oluşturan muhalefet liderleri ufacık eleştiriyi dahi susturmanın yolunu bulmuşlar. Now TV Ana Haber Bülteni’nin sunucusu Gülbin Tosun, Mansur Yavaş’a attığı “Başkan siz ‘sokakta köpek olmaz biz bakarız’ derken hapsettiğiniz ve önlerinde suyu bile olmayan canlıları mı kastetmiştiniz! Ne diyeyim bir bardak suya muhtaç olun o zaman” paylaşımı sonrası zorunlu izne çıkarıldığını duyurdu.

ekran-goruntusu-2024-08-27-173346.pngekran-goruntusu-2024-08-27-173355.png

“Zorunlu izin” kovulmadan önceki son durak olma özelliğine sahip… Gülbin Tosun üzerinden muhalefet liderleri kendi medya organlarına oldukça sert ve net bir mesaj vermiş oluyorlar.

Ekrem İmamoğlu, Mansur Yavaş ve diğer muhalefet liderleri siyasi iktidara yönelik eleştirilerin tutarlı değiller. Tutarlı olmadıkları gibi hiçbir şekilde hesap vermeye de yanaşmıyorlar. Netice olarak ise tencere dibin kara seninki benden kara veciz ifadesindekine benzer bir atmosferle karşı karşıya kalmış oluyoruz!

HABERE YORUM KAT

2 Yorum