1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sosyal medyada 10 Kasım nedeniyle aşağılaşma yaşayanlar!
Sosyal medyada 10 Kasım nedeniyle aşağılaşma yaşayanlar!

Sosyal medyada 10 Kasım nedeniyle aşağılaşma yaşayanlar!

Sosyal medya üzerinden ün ve şöhret kazanan, kendisini değerli ve biricik hissedenler, her konuda doğru düşünmeye ve haklı olmaya bayılırlar! Haklılığı, doğruluğu ve gerçeği paylaşmasalar bile...

10 Kasım 2021 Çarşamba 15:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Sosyal medya hesaplarından yayınladığı videolar ile ün kazanan, amiyane tabirle 'goy goy' muhabbetler üreten ve ‘devlet kurup fetihler gerçekleştiren’ zihinsel darboğazlılar, 10 Kasım üzerinden toplumu aşağılamaya çalışayım derken aşağılaştıklarını fark ederler mi?

Oğuzhan Uğur adlı sosyal medya fenomeni yazdığı cümleler ile Arapları hakir görürken, cahilliğinin ulaştığı boyutu da es geçti. Zorbalığı savunan, saygı duymayı zorunlu kılan anlayışın öğrencisi ırkçılıkta da sınır tanımıyor.

Dünyanın bırakın modern ve uygar devletlerinde, sözde geri kalmış devletlerinde bile Türkiye’de olan ata kültü ve tapınma ritüelleri yaşanmıyorken, Oğuzhan uğur adlı şahıs, yazdıkları ile kültüne olan sadakatini ve cahiliyesini sergiledi.

Irkçılık ve nefret dilinin hakim olduğu sözlerinde Uğur şöyle yazdı: “Siren çalarken Maslak’ta çoğu araç durmadı. Hızlandılar hatta. Sakın üzülmeyin. Maslak nüfus çoğunluğu da Araplardan oluşuyor. Hava saldırısı falan sanmıştır garipler. Ha bu arada, üzülmeyin dedim diye üzülmeyecek değilsiniz tabii. O beni ilgilendirmez. Anons: Meseleyi durup durmamaları zannedenler için son çağrı! lütfen ve acilen zihin egzersizlerine başlansın. Önce derin bi nefes alıyoruzzz huuuuuuuuup

 

oguzhan-ugur-1.jpgoguzhan-ugur-2.jpg

 

Kendisinin akıl tutulması yaşadığı ve bir zorba olduğunu hatırlatanlara ise saçma sapan “harfler ile cevap yazan” Uğur’un, yaşadığı akıl tutulmasının bugüne özel olmadığını daha önce yazdıklarından ve anlattıklarından anlayabiliyoruz.

Gazeteci Cihat Arpacık, Oğuzhan Uğur adlı aşağılaşma yaşayan, sosyal medya ünlüsüne anlayamacağı bir cevap verse de bu tarz ırkçı söylemlerin zaman zaman yeniden ortaya çıktığına şahit oluyoruz.

Cihat Arpacık’ın verdiği cevap, “Daha önce birkaç kez şahit olduğum hava saldırılarını anlatayım mı? Önce tiz bir ıslık, ondan sonra kulakları sağır eden bir patlama duyulur. Saniyeler içinde bir ateş bulutu ve kuvvetli bir basınç hissedilir. Eğer o an ölürseniz şanslısınızdır. Dalga geçilecek bir durum değil.”

 

cihat-arpacik-oguzhan-ugur.jpg

 

Hukuki anlamda herhangi bir önlem ve yasa çalışması görülmeyen bu konuda iktidarın nasıl bir çalışma içerisinde olacağı da merak ediliyor.

Daha önce de ırkçı söylemlere ve nefret diline başvuran, ifade özgürlüğünü sözde savunan “eski ülkücü”, “vatanperver”, “Atatürkçü” şahsın anlattığı geçmiş dönemli hikayelerine göre, nasıl bir aile ve çevre eğitimi aldığını kendisini az çok yakından takip edenler iyi biliyorlardır.

Mustafa Kemal’in eğitim metodunu öven ve bu eğitimi almakla zaman zaman övünen bu şahsın aldığı eğitimin, nasıl bir kaliteye sahip olduğunu da tüm Türkiye yeniden görmüş oldu.

HABERE YORUM KAT

6 Yorum
  • Sinan Acar / 11 Kasım 2021 10:01

    Puta tapmak hiç bir zaman bu kadar modern olmamıştı. Bunlar taşlara tapmada mastır yapmış insanlar, bundan dolayı hoş görmek gerek!!!

    Yanıtla (0) (0)
  • yildirim / 11 Kasım 2021 01:56

    bu resimdekileri neden durmuslar . put larinimi aniyorlar yoksa . vah ebu cehil bunlar sanada tapardilar lakin cok önceden ölmmüsün . baksana civi gibi cakilib kalmislar put larinin önun de . ey musrukler hakimiyet kayitsiz sartsiz ALLAH cc nundur . biz rabb olarak ALLAH cc iman ediyoruz . elhamdulillah .

    Yanıtla (0) (0)
  • Bilal Bedir / 10 Kasım 2021 22:05

    İsteyen gidip mezarinda tapsin tepinsin zıplasın! Ama kimse kimseye degil haraket, laf etmek, yan bile bakamamali “neden sen de saygı duymuyorsun” der gibi.
    Maalesef en ufak bir çalışma bile göremiyoruz musluman bildiğimiz kişilerin olduğu yönetimde bile!
    Aksine, kamalizme hayat suyunu iktidarın verdiğini görüyoruz bir çok olayla maleseg

    Yanıtla (0) (0)
  • haruns / 10 Kasım 2021 16:50

    Vatan Partisi genel başkanı Çin ve Rusya yanlısı Doğu Perinçek yaptığı açıklamada Sayın Erdoğan Cumhuriyet Halk Partisi'nden daha büyük atatürkçüdür bizim safımıza geldi artık Erdoğan bizim görün gemisi oturdu Erdoğan artık Mustafa Kemal Atatürk'ün bir askeri diyerek AKP'nin ve Erdoğan'ın içine düştüğü yanlışı bir kez daha kendi ağzıyla söylemiş olduğu Perinçek

    Yanıtla (0) (0)
  • Erdal / 10 Kasım 2021 16:41

    Her yıl bu ilkelliği yaşamak zorundamı bu millet

    Yanıtla (0) (0)
  • Mus'ab / 10 Kasım 2021 16:36

    Herhalde bu kişi kültü bu dünyada bizimle beraber sadece K. Korede kaldı. K. Koreyle her fırsatta dalga geçenler sıra kendilerine gelince zannımca gülemiyorlardır.

    Yanıtla (0) (0)