
Sorun sadece bu edepsizlerin sarfettikleri bazı sözlerden ibaret değil!
Bursa Büyükşehir Belediyesi Melike Şahin konserini iptal etmiş. Ancak mesele bununla sınırlı değil…
HAKSÖZ HABER
Katıldığı ödül töreninde sapıklığın savunuculuğuna soyunan “şarkıcı” Melike Şahin'in 22 Temmuz'da Bursa'da düzenleyeceği konser, Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından iptal edildi.
Süleymanpaşa Belediyesi’ne gösterilen tepkiler anlaşılan o ki Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin gözlerini açmış. Cinsi sapkın, ahlaksız, gayrımeşru ilişkiler içerisindeki tiplere kol kanat germekten geri adım atmak zorunda kalmışlar. Ancak mesele bir konserin iptal edilmesiyle sınırlı değil…
Esas konu AK Partili belediyelerin niçin böyle isimlere hem de astronomik rakamlarla destek olduğudur. AK Partili belediyelerden kazandıkları paralarla kendilerine meşruiyet sağlayan Melek Mosso, Melike Şahin gibi utanmazlar her fırsatta muhafazakar-dindarların değerlerine sövüyorlar!
İşin özeti sorun sadece bu edepsizlerin sarfettikleri bazı sözlerden ibaret değil! Sorun sizin “festival” anlayışınızda! Fahşa, içki, çıplaklık vb. haramlar “festival” adı altında olağanlaşıyor. İdareciler ise “toplum bunu istiyor” diyerek olsa gerek popülizm adına bu işlere girişiyorlar. Sormak istiyoruz:
Melike Şahin’in sapkınlara olan desteği dün mü başladı? Bu ve benzeri kimseler zaten yaşantılarıyla o belediye başkanlarını makamlarına getiren insanların değerlerine düşmanlar. Hulasası çağırmasaydınız iptal etmek zorunda da kalmazdınız!
HABERE YORUM KAT
biz kavramları yerli yerine oturtmadıkça sorunlar çözülmez.mesela dindarlara söven kişiler neden utanmaz olsun?ateistseler,kafirdirler,müslüman olduklarını söylüyorlarsa o zaman müşriktirler.....................kafir yada müşrikde utanma aranırmı?
Yanıtla (0) (0)Ben, siyasetçilerden fazla şeyler bekleyen insanlara çok acıyorum...Allah onlara yardım etsin...
Yanıtla (0) (0)Konser ve festivaller chpnin uzmanlık alanı da peki size ne oluyor akparti belediyeleri? Size sövüp sayan bu şarkıcı bozuntularına halkın parasından trilyonlar veriyorsunuz. Yazıklar olsun size. Bu konser paralarını hayır, hasenat işlerinde kullansanız ne olacak sanki? Yoksula, fakire verilse, öğrenciye burs olarak gitse daha güzel olmaz mı?
Yanıtla (0) (0)Onları çağıranlar, onlardan daha mı dürüstler ki sanki?
Yanıtla (0) (0)