1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sol sahtekarlığın kronik İslam düşmanlığı bitmiyor!
Sol sahtekarlığın kronik İslam düşmanlığı bitmiyor!

Sol sahtekarlığın kronik İslam düşmanlığı bitmiyor!

Gezi vandalı Levent Üzümcü, siyonist İsrail tarafından Filistin’de katledilen Ayşenur Ezgi Eygi üzerinden Türk solunun klasik aymazlığıyla Müslümanları hedef gösterdi.

15 Eylül 2024 Pazar 22:53A+A-

HAKSÖZ HABER

Filistin ve Gazze için kayda değer bir tepki ortaya koyamayan sol-Kemalist çevreler, utanmadan sokaklarda eylem yapan Müslümanları suçluyorlar.

CHP’li belediye başkanı Cemil Tugay tarafından İzmir Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları'nın başına getirilen Gezi vandalı Levent Üzümcü, siyonist İsrail tarafından Filistin’de katledilen Ayşenur Ezgi Eygi üzerinden klasik Türk solunun aymazlığıyla Müslümanları hedef gösterdi.

Gezi vandalı Levent Üzümcü, yaptığı paylaşımında, “Sosyalist olduğundan Filistin’de öldürülen bu kardeşimiz için tek bir kelime etmedi siyasal İslamcılar. Ortada +18 tivitleriyle katledilen bebelerin fotolarını paylaşan bu iki yüzlülüğü görün ve bilin, onların derdi Filistin halkı değil. İyi pazarlar!” ifadeleri yer aldı.

ABD’de siyonist İsrail karşıtı üniversite eylemleri çoğunlukla sol gruplar tarafından organize edilirken bu eylemlerde orada yaşayan Müslümanlar da tam destek verdi.

ABD’de yaşayan duyarlı insanlar sol görüşlü Uluslararası Dayanışma Hareketi’nde etkinliklerinde yer aldığı gibi Müslümanların ABD’de faaliyet gösteren yardım kuruluşu Wasat örgütünde de yer aldı.

Arakan’da ve Bangladeş’te Müslümanlar için yürütülen faaliyetlerde yer alan Ayşenur Ezgi Eygi, Filistin’e de zulümlere karşı olduğunu göstermek ve tarafını göstermek için gitti.

Hamas üzerinden İsrail katliamlarını meşrulaştırma yarışına giren Türkiye’deki sol-Kemalist çevreler bu defa da Ayşenur Ezgi Eygi için “solcuydu” ve “sosyalistti” gibi tanımlar yaparak doğrudan katil İsrail’e değil de Müslümanlara saldırdılar.

Türkiye’de Filistin ve Gazze için en ufak bir eylem yapmayan, tam tersine boykotla dalga geçen (Batıdaki siyonist İsrail karşıtı solcuların en fazla yaptıkları eylem tarzıyken) Türk solu, Müslümanları sessiz durmakla suçluma utanmazlığını sergileyebiliyor.

Geçtiğimiz Cuma Türkiye’nin 81 ilinde Ayşenur Ezgi Eygi için gıyabi cenaze namazı kılındığını ve eylemler yapıldığını bilerek görmezden gelme arsızlığını gösterebiliyorlar.

Keşke bu solcular, Kemalistler tarafından “solcu” denilerek itham edilen Ayşenur Ezgi Eygi kadar olabilseydiler!

HABERE YORUM KAT

5 Yorum