1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Siyonizm'in bekçiliği görevini yine İYİ Parti üstlenmiş...
Siyonizm'in bekçiliği görevini yine İYİ Parti üstlenmiş...

Siyonizm'in bekçiliği görevini yine İYİ Parti üstlenmiş...

İYİ Parti milletvekili Kürşad Zorlu, boykot çağrısını "saldırı" olarak niteleyip olay hakkında soruşturma başlatılmasını istedi.

26 Haziran 2024 Çarşamba 17:00A+A-

HAKSÖZ HABER

İYİ Parti Ankara Milletvekili Kürşad Zorlu, Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bir grup Müslümanın Siyonist çeteye destek veren Starbucks'a yönelik farklındalık eylemlerini "saldırı" olarak lanse ederek meseleyi TBMM'ye taşıdı. 

“Toplantı ve gösteri yürüyüşü, anayasal bir haktır fakat bu hak başka bir bireyin özgürlük alanına müdahale ettiğinde devlet görevini yapmak zorundadır. Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bir grubun bazı işletmelere saldırısı bir eylemi aşarak vatandaşların özgürlüğüne, toplumsal birlik ve düzene aykırı bir görüntüye bürünmüştür. Bu ve benzeri olaylar, sonrasında küçümsenmeyecek zararlara yol açabilmektedir”

Olayla ilgili İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'ya “Bu olayları çıkaranlar tespit edilmiş midir? Olayları çıkaranlarla ilgili herhangi bir adli işlem başlatılmış mıdır” diye soran Zorlu'nun açıklamalarını haber yapan muhalif haber siteleri de Diyarbakır'daki eylemi saldırı olarak tanımladılar.

Diyarbakırlı Müslüman gençlerin Starbucks şubesinde gerçekleştirdikleri eylemde sloganlar atılarak duyarlılık çağrısında bulunuldu. Hiçbir canlıya zarar verilmezken Siyonist çetenin işlediği vahşete dikkat çekilerek katliama karşı farkındalık bilinci oluşturulmak istendi. Ancak Kürşad Zorlu, Siyonist çetenin işlediği cürümleri tartışmak yerine Siyonist vahşete dikkat çeken Müslümanları hedef aldı. 

Özetle Siyonizm'in bekçiliği görevini yine İYİ Parti üstlenmiş... Kürşad Zorlu'yu tebrik etmek lazım. Netanyahu bile artık bu kadar rahat konuşamazken Zorlu, hiç utanmadan, sıkılmadan yüzü bile kızarmadan Siyonistlere uşaklık yapabiliyor!

 

 

HABERE YORUM KAT

8 Yorum