1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Siyonizm destekçilerini uzakta aramaya gerek yok!
Siyonizm destekçilerini uzakta aramaya gerek yok!

Siyonizm destekçilerini uzakta aramaya gerek yok!

Rize’de Siyonist çetenin destekçisi Burger King açılışını protesto eden Kemal Sağlam, büyük bir saldırıya uğradı. Açılışa katılan isimler arasında ise Rize AK Parti yöneticileri de yer aldı!

05 Ekim 2024 Cumartesi 18:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Rize'nin Merkez Çarşı Mahallesi’nde bulunan bir AVM’de Siyonist çetenin destekçisi Burger King şube açılışı gerçekleştirildi. Gazze'de katliam devam ederken tüm dünyada boykot çağrıları yükseliyor. Sadece bu bile Rize'deki açılışın ne kadar ahlak dışı olduğunu anlamak için yeterli ancak yaşananlar bununla sınırlı değil!

Burger King şubesi açılışı sırasını protesto eden Artvin Çoruh Üniversitesi'nde Sanat Tasarım Fakültesi Öğretim Görevlisi Dr. Kemal Sağlam, büyük bir saldırıya uğradı. Yaklaşık on kişilik bir grubun saldırdığını belirten Sağlam, “Oradaki Burger King’i açan, gözü dönmüş İsrail yandaşları İsrail terör örgütünün parasını yemek isteyen, onlarla iş yapmak isteyen, böyle bebekleri öldürmek isteyen, İsrailliler bana saldırdılar. Yola kadar takip ettiler, az kalsın arabaların altında kalıyordum” dedi. Öte yandan saldırganlardan şikayetçi olan Sağlam, karakola giderek ifade verdi.

Açılışı katılan isimlerin çoğunluğu ise AK Partili isimlerden oluşuyor.  AK Parti İl Genel Meclisi Başkanı Ali İmran Büyük'ün yanı sıra, eski ANAP Rize milletvekili Ahmet Kabil, Ticaret ve sanayi odası başkanı Aziz Karaahmetoğlu, RTSO Meclis Başkanı Ahmet Arif Mete, Rizeli Altur turizmin sahibi Abdurahim Albayrak, İyidere Belediye Başkanı Saffet Mete, Muradiye AK Partili Belediye Başkanı Musa Süreyya Balcı, AK Partili Salarha Belediye Başkanı Hasan Kara, Rize Ticaret İl Müdürü Osman Köseoğlu, çok sayıda yönetici ve esnaf katıldı.  AK Partili İl Genel Meclisi Başkanı Ali İmran Büyük ise açılışa çelenk gönderdi.

Siyonist katillerin en büyük destekçilerinden olan Burger King'in açılışı dalga geçercesine dualar okunarak gerçekleştirildi. Kemal Sağlam'ı darp eden Siyonist destekçileri ve bu ahlak dışı açılışa katılan AK Partili isimler yaptıklarının hesabını verecek mi? Bekleyip göreceğiz...

HABERE YORUM KAT

4 Yorum