1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Siyonist sapkınların cinsel işkencesi kanıtlandı!
Siyonist sapkınların cinsel işkencesi kanıtlandı!

Siyonist sapkınların cinsel işkencesi kanıtlandı!

Siyonist askerlerin Cibaliye kampında gözaltına alıp, Negev Çölü'ndeki Sde Teiman gözaltı merkezine getirdikleri Filistinli bir esire, cinsel işkence yaptıkları anların görüntüleri ortaya çıktı.

07 Ağustos 2024 Çarşamba 14:45A+A-

HAKSÖZ HABER

Geçtiğimiz Mart ayında Cibaliye mülteci kampından göz altına alınarak, "Sde Timan" toplama kampına götürülen Filistinli bir esire, işkence yapıldığı anların video görüntüleri ortaya çıktı.

Olayla ilgili 10 siyonist asker için soruşturma başlatılarak gözatına alınmış ve iddialar reddedilmişti.

Tutuklamaların ardından aralarında milletvekillerinin de olduğu çok sayıda aşırı sağcı sivil, Sde Teiman'a baskın düzenlemişti.

Benzer gruplar, akşam saatlerinde de gözaltına alınan askerlerin götürüldüğü askeri mahkemenin bulunduğu Beit Lid üssüne zorla girmişti.

Aşırı sağcıların bir gün içinde iki askeri üsse baskın düzenlemesi işgal rejiminde yoğun tartışmalara yol açmıştı.

Siyonist güvenlik bakanı Ben-Gvir de askerleri, "Kahramanlar" olarak nitelemiş ve tutuklamalara tepki göstermişti.

Olayla ilgili soruşturma devam ederken askerler askerler yalan makinesi testine tabi tutulmuş fakat testten geçememişlerdi. Buna rağmen işkence olayını doğrulayan resmi bir açıklama henüz yapılmadı.

Gözaltına alınan 10 askerden 5'i işgal mahkemesince serbest bırakılırken, diğerlerine ilişkin soruşturma sürüyor.

İşgal mahkemesi, cinsel işkenceyle suçlanan 5 askerin gözaltı sürelerini 11 Ağustos Pazar gününe kadar uzattı.

Kanal 12 televizyonunda yayımlanan görüntülerde, alıkonulan çok sayıda Filistinlinin tellerle çevrili bir yerde yüzüstü yerde yattıkları görülüyor. Bu esnada, işgal askerlerinin yerde yatan bir Filistinliyi alarak başka bir bölgeye götürdüğü kameraya yansıyor.

Bazı askerlerin alıkonulan Filistinliye işkence yaparken diğer askerlerin kalkanları kullanarak o anların güvenlik kamerasınca kaydedilmesini engellemeye çalıştığı görülebiliyor.

Kanal 12'nin haberinde "(Askerler) Muhtemelen güvenlik kameralarından haberdarlar ve kalkanlarla eylemlerini gizlemeye çalışıyorlar." ifadesine yer verildi.


Video içeriği görüntüler insan onuruna aykırı olduğu için yayımlamıyoruz.

Etiketler : , , ,

HABERE YORUM KAT