
Siyonist katillerle ticareti durdurun!
Gazze halkı direnirken Türkiye’nin Siyonist çete ile ticari ilişkilerini sürdürmesi kabul edilemez!
HAKSÖZ HABER
Siyonist işgal rejimi elindeki tüm imkânlarla Filistin halkını yok etmeye çalışırken dünya kamuoyundan tepkiler yükselmeye devam ediyor. Tel Aviv rejimi tarihinde hiç olmadığı kadar yalnızlaştı.
Türkiye ise Hamas’ın meşruiyetini açıktan savunan ülkelerin başında gelirken bir yandan ise işgal rejimi ile olan ekonomik ilişkilerini sürdürüyor. Buradaki tutarsızlık Türkiye’nin üstünde ciddi bir vebale sebep olurken İslami kuruluşlar en başından beri işgal rejimi ile her türlü ilişkinin sonlandırılması gerektiğini dillendiriyor.
Özgür-Der Üniversite Gençliği, Gazze direnişi karşısında direnemeyen Siyonistlerin ateşkesin ardından tekrar başlattığı soykırıma dikkat çekmek ve Türkiye ile işgal rejimi arasındaki ticaretin durdurulması çağrısını yinelemek için Turkon Line Genel Müdürlüğü önüne gidiyor!
Siyonistlerle deniz yolu aracılığıyla sürdürülen ticaretin en önde gelen taşıma şirketlerinden Turkon’un Altunizade’de genel müdürlüğü önünde yarın (6 Aralık) saat 12.30 basın açıklaması gerçekleştirilecek!
HABERE YORUM KAT
Hiç ölmeyecek gibi yaşayanlar bu hayat sizleri çoktan öldürmüş. her kez gibi sizlerde elbet sona yaklastığız da bunu hissetmeye başlayacaksınız. O öldürdüğünüz kalplerini ve vicdanlarınız da dirilecek. ALLAH'☝️var nasıl bir kıyam yaşayacaksınız ebedi hayatta ölümü arasanız da bulamayacaksınız. ALLAH bu zulme göz yuman destek veren rahat yatıp uyuyan her kezden hesap soracak☝️ALLAH.
Yanıtla (0) (0)Eğerki yapıyorsa lanet olsun yapanlara
Yanıtla (0) (0)haydi haydi israille ilgili bütün ipleri koparalım gerçekten israil bize muhtaç biz israile muhtaç değiliz...Çünkü biz onların suyunu kesersek israil sabaha doğru filistinden çıkar
Yanıtla (0) (0)Allah razı olsun...
Yanıtla (0) (0)Türkiye gerçekten düşman olduğu hiç bir devlet ve örgüt ile ticaret yapmıyor!
Yanıtla (0) (0)Mesela, pkk ile ticaret yok, İŞİD ile yok!
Ermenistan 1991'de Karabağ'ı işgal edince, 30 yıl boyunca sınır kapatıldı, tek kuruş ticaret yapılmadı.
Düşman olduğumuz Güney Kıbrıs ile de hiç bir diplomatik ilişki ve Ticaret yok.
1952'de savaştığımız Kuzey Kore ile de hiç bir ilişki yok.
Dikkat edilirse, düşman seçiminde tamamen ULUSÇU bir yaklaşım sergilendiği görüntüsü yok mu?
ULUSAL çıkarlara saldırılara derhal hak ettiği somut adımlar atılıyor. israile atılan ilk somut adım da Mavi Marmara saldırısından sonra geldi. 2010a kadar katil israilli pilotların Konya'da eğitilmesine bile devam edilmişti.
7 Ekim'den önce, Netanyahu ile görüşülüp, Filistin sahasında GAZ çıkarıp, avrupaya taşınması için neredeyse son imzalar atılıyordu. Düşünebiliyor muyuz, israili Gaz zengini ülke yapmaya bile heveslenilmiş, israilin çaldığı Gazı Rus gazına alternatif yapmakta sakınca görülmemiş. bunun Filistin davasına dönüşünün ne olacağını, kim düşünmüş?
Gazze ve Filistin'e destek konusunda hükümete yönlendirme ve baskı gerekiyor görüdğüm kadarı, toplum olarak, maalesef.
Kardeşinin kanının dökülmesi pahasına boğazını düşünene lanet olsun!
Yanıtla (0) (0)Yaman bir çelişki İsrail gazzelilere ilaç, su. Elektrik .temel ihtiyaç maddeleri ve hatta hava almayı yasaklar ken Türkiye'den en çok demir çelik çimento ve yaşam malzemeleri ihracati zülümdür.
Yanıtla (0) (0)