1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Siyonist çetenin işbirlikçilerini bu topraklar asla unutmayacak!
Siyonist çetenin işbirlikçilerini bu topraklar asla unutmayacak!

Siyonist çetenin işbirlikçilerini bu topraklar asla unutmayacak!

Dürzilerin lideri Mowafaq Tarif öldürülen tümgeneral hakkında “Bu, İsrail devleti, İsrail ordusu ve Dürzi toplumu için çok zor ve acı bir kayıptır” açıklaması yaptı.

21 Ekim 2024 Pazartesi 18:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Kassam Tugayları geçtiğimiz gün Gazze’nin kuzeyinde işgal ordusuna ait Merkava tankını hedef aldı. Tankta bulunan 401. Zırhlı Tugay Komutanı olan Tümgeneral İhsan Daka’nın öldürüldüğü açıklandı. Daka’nın ölümü, Siyonistlerin bilinen ölüleri arasında şimdiye kadar verdiği en yüksek rütbeli kayıp oldu.

Dürzi kökenli olan Tümgeneral İhsan Daka, 200’den fazla Filistinlinin öldürüldüğü Şifa Hastanesi katliamını yönetenlerden biriydi ve Gazze’deki saldırılar sırasında bu rütbeyi elde etmişti. İhsan Daka isimli katilin ölümü işgal rejimini yasa boğarken Dürzilerin lideri Mowafaq Tarif, “Bu, İsrail devleti, İsrail ordusu ve dürzi toplumu için çok zor ve acı bir kayıptır” açıklaması yaptı.

Dürzilerin sapkın itikatları tarih boyunca İslam coğrafyası içerisinde kendilerini farklı bir yere konumlandırmalarına sebep oldu. İşin özünde Müslümanların Dürzilerle bir problemi olmadı ancak Batılı ülkeler azınlıkları siyasi çıkarları için kullanmaya başlayınca Mowafaq Tarif gibi işbirlikçiler de peyda oldu!

Bu bağlamda işgal rejimi içerisindeki Dürzilerin lideri Mowafaq Tarif’in açıklamaları sahiplerine yaranmaya çalışan bir haysiyet yoksunluğuna işaret ediyor. Daka isimli katili cehenneme  gönderen Kassam füzesinin en yakın zamanda tüm işbirlikçileri bulması temennisiyle…

HABERE YORUM KAT

8 Yorum