1. HABERLER

  2. HABER

  3. HUKUK

  4. Siyonist çetenin destekçilerini protesto eden Adem Özköse ve Enis Toprak gözaltına alındı!
Siyonist çetenin destekçilerini protesto eden Adem Özköse ve Enis Toprak gözaltına alındı!

Siyonist çetenin destekçilerini protesto eden Adem Özköse ve Enis Toprak gözaltına alındı!

Gazeteci-yazar Adem Özköse ve Enis Toprak, SAHA EXPO Fuarı'nda işgal rejimine silah tedarik eden bir şirketi protesto ettiği için gözaltına alındı. Adem Özköse ve Enis Toprak derhal serbest bırakılmalıdır!

25 Ekim 2024 Cuma 14:15A+A-

HAKSÖZ HABER

6 bakanlık ve Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkanlığının desteklediği SAHA EXPO, Avrupa'nın en büyük silah ve savunma sanayi fuarlarından birisi. Bu fuara İngiltere'den katılan BAE Systems, havacılık ve savunma sanayisinde etkinlik gösteren dünyanın en büyük şirketlerinden biri. BAE Systems'in Siyonist çeteye silah satışı gerçekleştirdiği yönündeki iddiaları gündemleştirmek için fuara giden aktivistler Adem Özköse ve Enis Toprak yaka paça gözaltına alındı.

Gazze'de katliam devam ederken katilleri silahlandıran bir şirketin Türkiye'de bulunmasının kabul edilemez olduğunu ifade edilen Özköse'yi susturmak için zor kullanan emniyet güçleri ardından Adem Özköse ve Enis Toprak'ı karakola götürdü.

Türkiye'de Siyonist çeteye destek veren firmalar ellerini kollarını sallayarak gezerken onların varlığını protesto edenlerin gözaltına alınması kabul edilemez. Adem Özköse ve Enis Toprak derhal serbest bırakılmalıdır!

HABERE YORUM KAT

9 Yorum