1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Siyonist çete istedi Binance Filistinlilerin hesaplarına el koydu
Siyonist çete istedi Binance Filistinlilerin hesaplarına el koydu

Siyonist çete istedi Binance Filistinlilerin hesaplarına el koydu

Kripto para devi Binance, İsrail'in talebi üzerine platformda yer alan Filistinlilerin hesaplarına el koydu!

28 Ağustos 2024 Çarşamba 17:15A+A-

HAKSÖZ-HABER

Kripto para devi Binance, başka bir kripto para platformunun kurucusu Ray Youssef'in iddiasına göre, İsrail'in talebi ile Filistinlilerin hesaplarına el koydu.

Youssef Twitter'da yaptığı açıklamada "Binance, IDF'nin talebi doğrultusunda tüm Filistinlilerin fonlarına el koydu. Fonları iade etmeyi reddediyorlar. Tüm itirazlar reddedildi." ifadelerini kullandı.

Öte yandan Binance ise iddiaların asılsız olduğunu öne sürerek "Bazı yanlış beyanlar olduğunu ve sadece yasadışı fonlarla bağlantılı sınırlı sayıda kullanıcı hesabının işlem yapmaktan etkilendiğini söyledi."

Binance "yasadışı fonlar" meselesini ise açıklığa kavuşturmadı. Bilindiği üzere İsrail nazarında zaten 7'den 70'e tüm Filistinliler ve hatta Filistin'i öyle ya da böyle destekleyenler illegal insanlar. Bu durumda "yasadışı" ne anlam ifade ediyor merak konusu.

Öte yandan dijital paralar ya da kripto varlıkların en büyük iddiası merkezi otoriteden bağımsız, özgür, takip edilemez gibi iddialara sahip olması idi. Bu durum gösterdi ki merkezi otoriteden bağımsız bile olsa Siyonizmden bağımsız bir dijital varlık yok!

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT