Yılmaz Özdil'den Kemalizme Yakışır Soma Yorumu

Hürriyet gazetesi yazarı Yılmaz Özdil Soma'da 284 işçimizin hayatını kaybettiği kaza sonrası yaptığı yorum herkesin tepkisini çekti.

Halk tv'de canlı yayına bağlanan Özdil, Soma'daki faciayı yorumlarken kullandığı "O işçiler için bu kaza normaldir hatta müstehaktır, Türkiye layığını buldu" sözü her kesimin kanını dondurdu.

Özdil, o işçiler Başbakan Erdoğan'ın Manisa ve İzmir'deki mitinglerine para karşılığı katıldıklarını ve Başbakan Erdoğan'a sevgi gösterilerinde bulunduklarını bu sebepten dolayıda bu kazanın onlara müstahak olduğunu söyledi.

ULUDERE'DE ÖLENLER İÇİN "KATIR" DEMİŞTİ

Yılmaz Özdil, Hürriyet'teki köşesinde Uludere'de yaşanan hava operasyonunda 34 kişinin hayatını kaybetmesi sonrası, ölenleri katıra benzeterek tepki çekmişti.

Kaynak:Haber7

Haber Haberleri

Özgür-Der 2025 yılı Kurban Bayramı programını duyurdu
Cuma Hutbesi: Nefsi ve nesli ifsat eden büyük günah olarak zina
R. O. Kütahyalı'nın koruma kararı kaldırıldı
Seferberlik ve Savaş Hali Yönetmeliği'nde değişiklikleri içeren düzenlemeler Resmi Gazete'de  
AYM’den TSK Kanunu'na iptal: Yetki devri anayasaya aykırı bulundu