Verdikleri söze sadık kalan yiğitler!

Aksa Tufanı'nın yıldönümünde 100 yıllık işgale karşı en büyük darbeyi indiren mücahitler ordusunu selamlıyoruz!

HAKSÖZ HABER

Filistin'in 100 yıllık sömürü ve işgali aslında modern zamanlarla birlikte Müslümanların yaşadıkları mağlubiyetin kısa özeti olarak değerlendirilebilir. Emperyalist devletlerin Müslüman coğrafyanın dört bir yanında estirdikleri dini, kültürel ve etnik soykırımlar sömürgeci politikaların bir sonucuydu. Filistin'de ise dünya tarihinin en büyük zulümlerinin işlendiği topraklardan birisi...

Ümmetin Filistin'de yaşanan vahşeti doğrudan cevap verecek gücü olmadığı için direniş Filistinli çocukların tanklara attığı taşlarla başladı. O taşları atan küçük eller aynı zamanda bir halkın direniş bilincinin de sembolüydüler. Taş atan çocukların direnişi Aksa Tufanı ile savunmadan hücuma geçerek Müslümanların 100 yıllık geri çekilişine "dur" dedi! Bu bağlamda Aksa Tufanı, modernleşme ile başlayan emperyalist işgal ve sömürü süreçlerine karşı Müslümanların sömürülen tüm halklar adına verdikleri en net cevaptır! Zilleti değil izzeti seçerek işgalcileri def etmek için elinden gelen tüm çabayı ortaya koyan Filistin'deki İslami hareket Aksa Tufanı ile küresel çetelerin desteklediği Siyonist rejimin "yenilmezlik" algısını yerle bir etmiştir.

Ahzab Suresi'ndeki ayetler verdikleri söze sadık kalan yiğitlerin yazdıkları destanı haber vermektedir. Aksa Tufanı ile dünya bir daha geri döndürülemez biçimde değişmiştir. Bu değişimin Allah'ın izniyle mazlumların yüzünün güleceği günlerin başlangıcıdır. Şüphesiz ki mücadele uzun soluklu ve zorluklarla doludur. Gazzeli kardeşlerimizin üzerlerine düşen sorumluluğu fazlasıyla yerine getirirken bizlerin de aynı farkındalıkla hareket etmesi gerekmektedir!

Yorum Analiz Haberleri

Belki de çürümüyoruz, yeşeriyoruz
Bugün 7 Ekim! Günlerden Gazze
Her şey 7 Ekim'le başlamadı ama önemli şeyler bu tarihle değişti!
Siber zorbalık çetesi: Kız çocukları üzerinden tehdit ve şantajla para kazanıyorlar
Tufan kasıp kavurmaya devam ediyor!