Tecavüz Et; “İhvan Mensubuydu” De, Kurtul!

Sisi’nin yandaşları Tahrir’de tecavüz ettikleri bir kız için “İhvan mensubuydu!” şeklinde bir savunma geliştirdiler.

HAKSÖZ-HABER

Mısır’da darbeci Sisi’nin yemin töreninden sonra Tahrir Meydanında kutlama yapan bir grup, bir kıza toplu bir şekilde tecavüz etmişti.

Darbeci Sisi, kendi yandaşlarının yaptığı bu zalimane saldırıdan sonra mağdur hanımı hastanede ziyaret etmişti. Olayla birkaç kişinin gözaltına alındığı ve gözaltına alınanların ceza almaktan kurtulmak için “Kız, İhvan mensubuydu, bundan ötürü tecavüz ettik.” dedikleri öğrenildi.

Darbe karşıtı sivil gösterilere katıldıkları için kitlesel idam ve ağır hapis cezaları yağdıran cunta yargısının bu alçak saldırganlar hakkında kararının ne olacağı merakla bekleniyor.

 

Mısır Haberleri

Mısır'da yolda kalanlara "iftar verme yarışı" gelenek haline geldi
Mısır'da orduya "en üst düzey hazırlık" talimatı
Mısır'da Filistin konulu zirve yapılacak!
Mısır: Refah Sınır Kapısı, Avrupalı gözlemcilerin katılımıyla yakın zamanda faaliyete geçecek
Hamas Mısır’da sürgüne gönderilen esirler için program düzenledi