Siyonizm'in koşulsuz destekçisi: Türk seküleri

Siyonist çetenin katliamları tüm dünyada lanetlenirken Türkiye'de sol-seküler kesimler Siyonist yandaşlığını göstermekten çekinmiyor.

HAKSÖZ HABER

7 Ekim tarihi artık dünyada insanlık nasibini alan herkes için bir halkın 100 yıllık şanlı direnişinin en aziz günlerinden birisidir. Aksa Tufanı, Siyonist işgal çetesinin en büyük bedeli ödediği tarihi değiştiren zafer yürüyüşünün adıdır.

Dünya halkları da bu sebeple işgal çetesine karşı bir senedir yürüyüş ve protestolar düzenliyor. Aksa Tufanı'nın yıldönümünde ise dünyanın dört bir yanında olduğu gibi Türkiye'nin neredeyse her şehrinde yürüyüşler gerçekleştiriliyor.

Siyonist çetenin itildiği büyük yalnızlıkta onu yalnız bırakmayan büyük bir destekçisi söz konusu. Türkiye'deki sol-seküler kesimler Filistin eylemleri sebebiyle oluşan İslami atmosferden rahatsız oldukları için Filistin halkını hedef alıp Siyonistleri desteklemekten vazgeçmiyorlar.

Taha Ulukaya isimli utanmaz sosyal medyadan yaptığı paylaşımda Filistin eylemlerini hedef gösterirken Filistin halkına ise hakaretler yağdırdı.

Halk TV'de ise 7 Ekim'in yıldönümünde MEB tarafından organize edildiği söylenen etkinlikler eleştirilirken az kaldı Siyonistlere baş sağlığı dilenecekti.

Tüm bu örnekler Türk sekülerinin, Siyonizm söz konusu olduğunda nasıl bir yandaşlık psikolojisi içine girdiğini kanıtlıyor. Ahlaksızlar, İslam ve Müslümanların olduğu her şeye düşmanlar. Biz de size düşmanız!

Yorum Analiz Haberleri

Sınırsız kötülüğün zirve yılında Gazze halkının alnı ak!
Gazze Şeridi'ndeki sözde güvenli bölgeler ölüm koridorlarına dönüştü
Siyonistlere yönelik desteğin sorgulandığı ilk seçim...
Siyonizm destekçilerini uzakta aramaya gerek yok!
Ahlaki çöküşün önüne geçmek için tüm imkanları seferber etmeliyiz!