Siyonistler Cebaliye'de çok büyük bir katliam yapıyor

Gazze'deki Cebaliye mülteci kampında ve Gazze'nin kuzeyindeki başka yerlerde yüzlerce insan katledilirken, hayatta kalanlar kapana kısıldıklarını ve tecrit edildiklerini ifade ediyor.

Siyonist işgal güçleri, Gazze'nin kuzeyindeki Cebaliye mülteci kampını hedef alan kara saldırısında dokuz günde 300 kişiyi katletmesinin ardından Pazar günü erken saatlerde bölgeye yönelik acımasız saldırılarını genişletti.

İşgal tankları bölgede ilerlerken savaş uçakları da bölgeyi gelişigüzel şekilde bombalamaya devam ediyor.

Bölgede yaşayanlar, Gazze'nin geri kalanından izole edildiklerini, tamamen kuşatma altında olduklarını ve işgal güçlerinin kimsenin bölgeden çıkmasına izin vermediğini söylüyor.

Gelen görüntülerde insanların bombalar altında can verdiği, kadınların ve çocukların öldürüldüğü görülebiliyor. Gazzeliler hergün kendi evlatlarını, anne babalarını ve yakınlarını kaybetmekle imtihan oluyorlar.

Çok sayıda sivil ise işgal saldırıları nedeniyle yıkılan binaların enkazı altında kalırken, Filistin Kızılayı Cumartesi günü yaptığı açıklamada yakıtın bitmesi nedeniyle kuzeyde artık hiçbir ambulansın çalışmadığını duyurdu.

Gelen görüntüler arasında hamile bir kadının hedef alındığı ve yardıma gelen ekibin de hedef alındığı anların yanı sıra, yine sivil savunma ekiplerinin hedef alındığı ve tahliye etmeye çalıştığı evdeki çocukların korkuları yer alıyor.

Filistin Haberleri

İşgal güçleri 5 Gazzeliyi daha şehid etti
Paris'te binlerce kişi Filistin için sokaklara döküldü
Gazzeli gazeteci çadır katliamında yaşadıkları çaresizliği anlattı
İşgal rejimi Gazze'de Muhammed Dahlan'a rol vermeyi planlıyor
Gazze ve Batı Şeria'da 11 bin 406 öğrenci katledildi