İşbirlikçiler tek tek sahaya iniyor!

Hamas lideri Yahya Sinvar'ın şehit edildiği yönündeki iddialar Sözcü TV'ye sevince boğmuş!

HAKSÖZ HABER

Siyonist çete bir senedir Gazze halkına tüm gücüyle saldırıyor. Çocuk kadın yaşlı demeden katleden işgal rejimine karşı dünyanın dört bir yanından tepkiler yükselirken Türkiye'de ise sol-Kemalistler Siyonist katillere olan desteğini yinelemekten hiç bir zaman geri durmadılar. 

Yaklaşık iki saat önce sosyal medyaya düşen görüntülerde Hamas lideri Yahya Sinvar'ın Siyonist katillerle girdiği çatışma sonucunda şehit olduğu iddia edildi. Haber henüz teyit edilmedi ancak görüntülerin Sinvar'a olan benzerliği birilerini sevince gark ettirdi bile. 

Sözcü TV hadiseyi "İsrail Hamas'ı tek tek indiriyor" başlığıyla verirken Netanyahu'nun gülen fotoğrafıyla paylaşım yaptı.

Yahya Sinvar'ın şehadeti söz konusu ise tarihi şehit liderlerle dolu olan Hamas'ın mücadelesinden hiçbir koşulda geri durmayacağını söylemek mümkün. Yahya Sinvar hayatını ortaya koyduğu mücadeleye kanıyla da destek vererek sözünü tutanlardan olmuş demektir...

Siyonist çetenin işbirlikçisi olan Sözcü TV'nin sevinci bu bağlamda kursağında kalacaktır. Ancak Türkiye'de Sözcü TV gibi Siyonistlerin varlığına dikkat edilmesi gerekiyor! Katilden beter bir şey varsa o da katilin yalakalığını yapan haysiyetsizlerdir!

Yorum Analiz Haberleri

Gazze'ye saldırıların hukuki bilançosu: Bir soykırım süreci
Siyonist çete Gazze'deki bir okulda katliam yaptı: Onlarca ölü ve yaralı var
İşgal rejimi BM'yi kasten hedef alıyor!
Siyasetin normalleşmesi Anayasa tartışmaları için önemli bir eşik...
Mü’minlerin dertlerini sürekli kendine dert edinen değerli bir kardeşimizdi...