Siyonist çeteyi Siyonistler bu kadar savunamıyor!

Almanya Tarım Bakanı Cem Özdemir, Siyonist çetenin işlediği cinayetlerin eleştirilmesini dahi kabul etmedi!

HAKSÖZ HABER

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Hamas'ın terör örgütü değil mücahidler ordusu" olduğu yönündeki açıklamalarına Netanyahu dışında ateş püsküren isimlerin başında Almanya Tarım Bakanı Yeşiller Partisi'nden Cem Özdemir geliyordu. Erdoğan'ın sözlerine “Türkiye’den Hamas’ın terör örgütü olmadığı yönünde yapılan açıklamalar kabul edilemez.” şeklinde cevap veren Özdemir, Siyonist çeteyi savunmak için hiçbir fırsatı kaçırmıyor.

Cem Özdemir, ARD kanalında katıldığı programda, çevreci Greta Thunberg’in Filistin için dayanışma gösterilerine katılmasına tepki gösterdi. Filistin’e destek eylemlerine katılan Thunberg hakkındaki düşüncelerin yeniden değerlendirilmesi gerektiğini savunan Özdemir, “Bence bu korkunç ve berbat bir şey.” dedi.

Özdemir'in bu açıklamaları Almanya kamuoyunda tepkiyle karşılandı. Bir sosyal medya kullanıcısı "Herkesi Yeşiller'e ilişkin önceki görüşlerini yeniden gözden geçirmeli" sözleriyle Özdemir'in tavrını eleştirdi.

Cem Özdemir'in Hamas'a karşı olan tavrıyla Siyonistlerin takdirini kazandığına şüphe yok. Ancak işgal rejiminin eleştirilmesini dahi kabul etmemesini Siyonistler bile beklemiyorlardır büyük ihtimalle. 12 aydır işlediği cinayetler sebebiyle Siyonist çeteyi Siyonistler bile bu kadar savunamıyor netice olarak!

Yorum Analiz Haberleri

Tek çare dinimizi öğrenmek ve yaşamaktır
Körfez ülkeleri ikircikli tutumu terk edecek mi?
Siyonizm ve Batı kültürü bütünüyle boykot edilmelidir!
Uluslararası sistem Gazze'de meşruiyetini tamamen kaybetti!
“Vadedilmiş Topraklar" işgal rejimi tarafından reddediliyor mu?