Şehidlerimiz İçin Coşkulu Anma Gecesi

Gazze özgürlük şehidlerimiz için İstanbul Fatih’te bulunan Renk Düğün Salonunda duygu yüklü ve coşkulu bir anma programı düzenlendi.

Siyonist İsrail'in Gazze Özgürlük Filosuna düzenlediği barbarca saldırıda şehid edilen Filistin gönüllüleri için İsra Kültür Merkezi tarafından İstanbul'da coşku ve duygu dolu bir anma programı düzenlendi.

Programa Kosova, Arnavutluk, Azerbaycan, İsviçre, Amerika, Rusya, Güney Afrika, İngiltere, Lübnan ve İran'dan Filistin gönüllüleri katılarak Gazze şehidlerimize olan minnetlerini ortaya koydu.

İsra Kültür Merkezi adına Nureddin Şirin'in sunduğu ve Lübnan İslami Direniş marş grubundan Muhammed Hüseyin'in Kur'an-ı Kerim tilavetinin ardından, dünyanın değişik ülkelerinden gelen Filistin gönüllüleri, üzerinde şehidlerimizin resmi bulunan ve "Şehidlerimizin Bayrağını Bütün Dünyada Dalgalandıracağız" yazılı bir pankart ile topluca sahneye çıktılar.

Gazze özgürlük filosuna katılan Türkiyeli kardeşlerimiz, yaralı gazilerimizden bir grup topluca sahneye çıkarak, görüş ve duygularını dile getirdiler. Siyonistlerin saldırısında ağır yaralanan bir kardeşimizin sedye ile programa katılması salondakilerde duygulu anlar yaşattı.

Gazze Özgürlük Filosu ve şehidlerimiz ile ilgili sunulan sinevizyon gösterimi salondakiler tarafından sık sık tekbirlerle ve "Kahrolsun İsrail" "Birruh Biddem Nefdike Ya Aksa" "Şehidlerin Yolunu Sürdüreceğiz" "Hamas'a Selam Direnişe Devam" sloganlarıyla kesildi.

Sinevizyon gösterimi ardından sahneye çıkan Elif Zehra Güngör adlı küçük bir kız kardeşimizin, gözyaşları içinde Gazze özgürlük şehidleri adına okuduğu "Filistinli Çocuk" adlı şiiri izleyenleri gözyaşına boğdu.

Programa Lübnan'dan katılan ve Hizbullah'ın şehidlerimize vefa duygularını dile getiren Firkat el İsra marş grubu okuduğu marşlarla büyük bir coşku yaşattı.

Lübnan ve Filistin İslami direnişinin şehid önderleri ve komutanlarının büyük boy posterlerinin asıldığı programda Hamas, Hizbullah ve İslami Cihad'ın bayrakları dalgalandı.

Kaynak: İsrahaber

Etkinlik-Eylem Haberleri

Gazze’nin çocukları ümmetin itibarını koruyor!
Bursa’da Gazze nöbeti devam ediyor
Çocuklar "Hayat Namazla Güzeldir" sloganlarıyla yürüdü
Aksa Tufanı ve kazanımları
Özgür-Der Üniversite Gençliği programlarına başladı!