Safranbolu ve Karabük’te “Namaz Bilinci” Konuşuldu

Zehra Türkmen Safranbolu İmam Hatip Lisesi ve Karabük İmam Hatip Lisesinde öğrencilerle buluşarak “namazın davranışlarımız üzerinde ki etkisini” konuştu.

İmam-Hatip Lise ve ortaokul öğrencilerine yönelik devam eden “Namaz Bilinci” seminer programlarına katılan Eğitimci-Yazar Zehra Türkmen 02 Nisan Perşembe Günü Safranbolu İmam Hatip Lisesi ve ortaokulunda, 03 Nisan Cuma günü de Karabük İmam Hatip Lisesi ve Karabük İmam Hatip Ortaokulunda öğrencilerle buluşarak “namazın davranışlarımız üzerinde ki etkisini” konuştu. Namaz ibadetinin insanı kötülükten, hayâsızlıktan, her türlü fahşadan uzak tutacağına değinen Türkmen aynı zamanda namazın hayatımızın merkezinde olması için nelere dikkat etmemiz gerektiğini slâyt eşliğinde aktardı. Safranbolu İmam Hatip Lisesi öğrenci velileriyle de bir araya gelen Türkmen velilerle çocuklarımızın eğitimi üzerinde nelere dikkat etmemiz gerektiğini konuştu.

Türkmen Safranbolu’da Ensar Vakfı Üniversite Kız Öğrenci yurdunu ziyaret ederek öğrencilerle de sohbet etti. Safranbolu’da bulunan Sultantepe Kız Kuran Kursu öğrencileriyle “Müslüman kadının kimliği” üzerine bir söyleşi gerçekleştiren Türkmen son olarak SAKEM’de hanımlarla bir toplantı yaparak Mısır, Suriye ve Yemen’deki son gelişmeleri değerlendirdi. 

Etkinlik-Eylem Haberleri

Diyarbakır Özgür-Der Gençlik Çalışmaları başladı
Ali Emre: “Gazze’nin bize değil, bizim Gazze’ye ihtiyacımız var”
Saraçhane'de eller Gazze için semaya kalktı: Lübnan halkının yanındayız!
Özgür-Der Gazze’de yemek ve temiz su dağıtımını sürdürüyor
Muşlu Müslümanlardan "Seccadeni Al Gel" etkinliği