Özgür-Der, Kurbanları Yine Gazze’de Kesecek

4 yıldır kurbanlarını Gazze’de kestiren Özgür-Der mensupları, bu yıl da kurbanlarıyla Filistin halkının yanında olacak…

Bilindiği üzere Mısır’da Mübarek diktasının yıkılması ve son esir takası Gazze’ye sevinç taşıdı. Ancak İsrail ablukası halen sürmekte olan Gazze’de çok sayıda kardeşimiz yoksulluk içinde.

Son 4 yıldır kurbanlarını Gazze’de kestiren Özgür-Der mensupları, ablukanın iyice yoksullaştırdığı Filistinli kardeşlerimizle Kurban Bayramı’nda dayanışarak en azından yanlarında olduklarını ifade etmekteler.

Başta İHH olmak üzere çeşitli yardım kuruluşlarının yaptıkları organizasyonlarda dünyanın birçok bölgesinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere kurban kampanyaları düzenlenmekte. Özgür-Der camiası, kurbanlarını, bu yıl da Gazze’de kestirerek ümmetin dayanışmasına katkıda bulunmayı hedefliyor. Böylelikle son zamanlarda yardımların azaldığı Gazze'de direnişle dayanışma ve kardeşlik ruhunu derinleştirmeyi amaçlıyor.

NOT: Gazze'de kurban bedelleri bu yıl 400 TL olarak belirlenmiştir.

Kurbanlarını Gazze’de kestirmek isteyen kardeşlerimiz Özgür-Der Genel Merkezi ile 0212 635 43 75 numaralı telefondan ve ozgurderistanbul@gmail.com e-mail adresinden irtibata geçebilirler.

HAKSÖZ-HABER

 

Etkinlik-Eylem Haberleri

Bursa’da Gazze nöbeti devam ediyor
Çocuklar "Hayat Namazla Güzeldir" sloganlarıyla yürüdü
Aksa Tufanı ve kazanımları
Özgür-Der Üniversite Gençliği programlarına başladı!
Diyarbakır Özgür-Der Gençlik Çalışmaları başladı