Mazlumder’den Doğu Türkistanlıların eylemine destek çağrısı

Doğu Türkistanlı kardeşlerimizin İstanbul’daki Çin Konsolosluğu önünde bir süredir sürdürdüğü eylemliliğe Mazlumder’den destek çağrısı geldi.

Doğu Türkistanlı kardeşlerimiz bir süredir İstanbul Çin Konsolosluğu önünde istikrarlı bir eylem icra ediyor. Doğu Türkistanlılar, hâlihazırda sürdürdükleri eylemlerinde Çin’in toplama kampları adı altında icra ettiği zulme kamuoyunun dikkatini çekiyor ve bu kamplarda tutulan ailelerinden haber almayı talep ediyor.

Konuyla alakalı bir açıklama yapan Mazlumder, duyarlı tüm insanları Uygur kardeşlerimizin bu haklı mücadelesine destek olmaya davet etti.:

BASIN AÇIKLAMASINA DAVET

Yakınlarından haber alabilmek için bekleme eylemi yapan Doğu Türkistanlı ailelere destek maksadıyla Çin konsolosluğu önündeyiz. Bütün üye ve gönüllülerimizi; 14 0cak 2021, Perşembe günü, 13:00’de Çin Konsolosluğu önüne bekliyoruz.

Haber Haberleri

Mahir Polat Adli Tıp Kurumu'na sevk edildi  
Bakan Fidan: Suriye'de İsrail ile karşı karşıya gelmek istemiyoruz
Türkiye'den İsrail'in Suriye'ye yaptığı saldırılara tepki  
MHP ve DEM Parti ilk kez bayramlaştı  
Ramazan Bayramı yarın başlıyor