Katliamın ortağı “USS Wasp” Türkiye’den defol!

ABD'nin işgal rejimini korumak üzere bölgeye gönderdiği gemilerden “USS Wasp” adlı hücum gemisinin İzmir Limanı'na demirlemesi üzerine İzmir Özgün-Der, 4 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.30’da İzmir Limanı’nda eylem kararı aldı.

HAKSÖZ HABER

Siyonist işgal rejimi Gazze’de işlediği cinayetler sebebiyle her geçen gün yalnızlaşırken 11 aydır Siyonist çetenin işlediği cinayetlere her türlü desteği sunan ABD katliamın ortağı olmak konusunda hiçbir zaman geri adım atmadı.

ABD’nin işgalcilere sunduğu destek hiç şüphesiz ki Netanyahu’nun daha rahat hareket etmesini sağlıyor. ABD’den aldığı silah ve para desteğiyle istediği cinayeti işleyen Siyonist çetenin attığı her adımın en büyük ortağının ABD olduğuna da şüphe yok!

ABD'nin işgal rejimini korumak üzere bölgeye gönderdiği gemilerden biri olan “USS Wasp” adlı hücum gemisinin İzmir Limanı'na demirlemesi üzerine İzmir Özgün-Der, 4 Eylül Çarşamba akşamı saat 20.30’da İzmir Limanı’nda eylem kararı aldı.

İşgalin ortağı olan geminin Türkiye’de hiçbir sorun çıkartılmadan misafir edilmesi kabul edilmezken yetkili makamlardan konu hakkında henüz bir açıklama yapılmadı!

Haber Haberleri

Siyonist Mahkeme Sde Teiman Gözaltı Merkezi'nin kapatılması talebini reddetti
Bakanlardan yapay zeka ürünü "Boykot" şarkısı ile Filistin'e destek
Erbaş: İslam ile gençliğin heyecanı buluştuğunda yeryüzünün güzelleşeceğine inanıyoruz
İYİ Parti'de yaprak dökümü sürüyor: İl başkanı ile 40 kişi istifa etti
"Jahrein" mahlaslı ahlaksız yayıncı için tutuklama kararı verildi