İMKANDERden Suriyeli Muhacirlere Yardım

İstanbul'da zor şartlar altında yaşam mücadelesi veren Suriyeli mülteciler, Ramazan ayında kendilerine uzatılan dost eliyle sevindi.

İslam dünyasındaki savaş ve işgaller sebebiyle hicret etmek zorunda kalan savaş muhacirlerine yardım eden İMKANDER, Ramazan ayı kumanya dağıtımlarına İstanbul'dan başladı.

İstanbul'un Unkapanı semtinde bekar odalarından bozma pansiyonlarda kalan Suriyeli mülteciler, kamp hayatından daha ağır şartlarda hayatta kalmaya çalışıyor.

İMKANDER'in düzenli olarak yardım ulaştırdığı mülteciler içerisinde en fazla zorluk çekenler tüm savaşlarda olduğu gibi çocuklar oluyor. İstanbul'da savaş ortamındaki kadar ciddi anlamda yokluk çeken çocuklar hayırseverlerin desteğini bekliyorlar.

Dernek, Ramazan süresince başta Çeçenler olmak üzere Kafkasya'dan, Ortaasya'dan ve Ortadoğu'dan Türkiye'ye sığınanlara yardım elini uzatmaya devam edeceğini duyurdu. Kampanyaya katılarak kumanya bağışında bulunmak isteyen hayırseverler 0212 488 6606 numaralı telefondan ya da www.imkander.org.tr internet sitesinden derneğe ulaşabilirler.

Haksöz-Haber

Etkinlik-Eylem Haberleri

Filistin İçin Gazeteciler Dayanışması Platformu'ndan "Ekranlarınızı Karartın!" çağrısı
Hamas’ın çağrısına Amasya sessiz kalmadı
Gazze’deki katliam ve açlık katil ABD’nin Büyükelçiliği önünde protesto edildi
Batman’da Gazze cihadına destek eylemi yapıldı!
Eynesil’den Hamas’a, Kassam'a bin selam!