Esed Güçleri Yine Vahşice Bombaladı (VİDEO)

Halep’te Sukkari Mahallesini bombalayan Esed’e bağlı hava güçleri, mahalleyi adeta yerle bir etti; çok sayıda kişi katledildi.

HAKSÖZ-HABER

Bşşar Esed’e bağlı Baas hava güçlerinin aralıksız saldırıları bugün de devam etti. Şam kırsalında birçok bölge bombalanırken Halep’te de Sukkari Mahallesine havadan bomba yağdı.

Çok sayıda binanın ağır hasar gördüğü saldırıda birçok kişi yıkılan binalar altında kaldı. Aralarında kadın ve çocukların da olduğu birçok kişi hayatını kaybetti. Yıkılan yerler arasında bir de tedavi merkezinin olduğu öğrenildi.

Gün İçinde Şu Ana Kadar 104 Ölü

Öte yandan Suriye Yerel Koordinasyon Komiteleri akşam saati itibariyle Suriye genelinde bugün katledilenlerin sayısını 104 olarak verdi.

Ölenler arasında yine kadın ve çocukların olduğu ifade edildi. Birçok şehirden bombardıman sonucu hayatını kaybedenlerin görüntüsü sosyal paylaşım sitelerine düştü.

HALEP – Sukkari Mahallesine yönelik saldırı:

Kafarbatna'da katledilen Suriyeliler:

HALEP - Genellikle Kürtlerin yaşadığı Eşrefiye semtindeki katliam (Dün):

Halep-Eşrefiye:

Suriye Haberleri

Devrimden sonra Suriye sokaklarında neler konuşuluyor?
Lübnan ve Suriye güçleri Captagon laboratuvarlarına baskın düzenledi
Suriye'deki huzur siyonistleri huzursuz ediyor
ABD, Suriye’nin doğusunda iki üssü boşalttı
Netanyahu'nun Dürzi bakanından Suriye'ye tehdit: İsrail üniforması giyer savaşırım