Esed çetesinin gücü ancak Suriyeli sivillere yetiyor!

İşgalci İsrail'in burnunun ucundaki Lübnan'da gerçekleştirdiği saldırılar karşısında kılını kıpırdatmayan Esed çetesinin gücü ancak Suriyeli sivillere yetiyor!

Siyonist İsrail bir yılı aşkın süredir Gazze'de başlattığı sistematik saldırıları benzeri yoğunlukta Lübnan'da sürdürüyor. Aynı şekilde Siyonist çete sık sık Suriye'de de belirli noktalara saldırılar gerçekleştiriyor.

Tüm bunlar karşısında Esed rejimi ise adeta dut yemiş bülbül havasında. İran ve güdümündeki kesimlerin "direniş ekseni" edebiyatıyla yere göğe sığdıramadığı, katliamlarına alkış tuttuğu Esed çetesi Siyonist rejime karşı kılını kıpırdatmıyor. İsrail'in ülke içerisindeki saldırılarına karşı olarak da son derece aciz ve pısırık bir kedi kesilen Esed çetesi, söz konusu Suriyeliler olduğunda ise son derece cevval bir aslan kesilmeye devam ediyor.

İşte Esed çetesinin Etarib'de sivillere yaptığı son saldırı da bunu gösteriyor.

Halep'in batısındaki 46. Tugay üssünde konuşlu Esed rejimi ordusuyla İran destekli yabancı terörist gruplar, Halep'in batısındaki Etarip ilçesine karadan karaya atış yapılan silahlarla saldırı düzenledi.

Ajansların Sivil Savunma kaynaklarına dayandırdığı bilgiye göre, saldırıda 1 sivil öldü, 8 sivil yaralandı.

Suriye Haberleri

PKK/YPG'liler Cerablus'ta okula saldırdı
Rusya İdlib'deki sivillerin su kaynaklarını vurdu
AİHM, bir Suriyeliyi Yunanistan'a sınır dışı eden Almanya'ya 8 bin avro ceza verdi
Üç çocuklu Suriyeli anne sınır dışı mı edildi?
Rus uçakları İdlib'de bombardıman düzenledi