Cinsel Sapkınlık İnsan Hakları Maskesi İle Savunuluyor

Ali Erbaş, hutbesinde "İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lutiliği ve Eşcinselliği lanetliyor." demişti. Bunun üzerine İHD Ankara Şubesi, sapıkların avukatlığına soyunarak Ali Erbaş hakkında suç duyurusunda bulundu.

Ankara Hacı Bayram Camii’nde, temsili Cuma namazını kıldıran Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, hutbesinde tüm insanlığa, “Ey insanlar! Canımıza, aklımıza, inancımıza, malımıza ve neslimize zarar veren şeylerden uzak duralım” çağrısında bulundu.

Erbaş, İslam'ın eşcinselliği lanetlediğine değinerek, "Ey insanlar! İslam zinayı en büyük haramlardan kabul ediyor. Lûtîliği, Eşcinselliği lanetliyor. Nedir bunun hikmeti. Hastalıkları beraberinde getirmesi ve nesli çürütmesidir, bunun hikmeti. Yılda yüzbinlerce insan gayri meşru ve nikahsız hayatın islamî literatürdeki ismi zina olan bu büyük haramın sebep olduğu Hiv virüsüne maruz kalıyor. Geliniz bu tür kötülüklerden insanları korumak için birlikte mücadele edelim." ifadelerini kullandı.

Bunun üzerine İnsan Hakları Derneği (İHD) Ankara Şubesi, cinsel sapkınların avukatlığına soyunarak Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş hakkında, cinsel sapkın LGBT'lilere yönelik nefret söyleminde bulunduğu iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

Konuyla ilgili İHD'den yapılan açıklamada, İslam'ın eşcinselliği lanetlediğini söyleyen Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş'ın suç işlediğini iddia edilerek, görevden alınması talep edildi.

 

Gündem Haberleri

Dışişleri'nden Özgürlük Filosu gemisine saldırıya kınama
Polisin üzerine otobüsü süren CHP şoförüne suç duyurusu
İşgal rejimindeki yangın askeri üslere kadar sıçradı
Soykırımcı İsrail Kudüs dağlarında çıkan büyük yangınla baş edemiyor
İşgalcilerin askeri harcamaları 46,5 milyar dolarla rekor kırdı