Bir garip cenaze merasimi

"Zaten bu saydığımız etkinliklerin hiç birinde bulunmadığınız için hatta Körfez savaşında petrole batmış ördekler ve israilli çocuklar için gözyaşı döktüğünüzden dolayı Amerika sizi bağrına basmıyor mu?"

Mehmet Göktaş/Doğru Haber

Sanki Türkiye’de tekbir getirirlermiş de

Adam Amerika’da toprağa verildi ya, cenazesinde “Aman dikkatli olun, sakın tekbir getirmeyin!” denilmiş ve kimse tekbir getirmemiş.

Bilmeyenler de zanneder ki bunlar Türkiye’deyken bu tür durumlarda tekbir getirirlermiş de; “Burası Amerika, burada tekbir getirilmesi uygun değildir…”

Dilencinin biri evin kapısını çalmış, kapıyı açan adama “Allah rızası için bir sadaka ver” demiş. Adam da evin yukarı katını işaret ederek; “Her şey yukarı katta, burada bir şey yok, şimdi kim çıkacak oraya, haydi Allah versin" demiş ve dilenciyi göndermiş. Dilenci beş on gün sonra aynı eve bir daha uğramış, yine kapıyı çalmış, bu defa ev sahibi yukarı kattaymış ve oradan seslenmiş; “Her şey aşağı katta şimdi kim inecek aşağıya” demiş ve dilenciye bir şey vermemiş. Bu defa dilenci kafasını kaldırmış ve adama;

“Ben senin aşağını da bilirim yukarını da bilirim!” demiş.

Biz de öyle söylüyoruz; Ey Fetöcüler, biz sizin Türkiye’nizi de iyi biliriz, Amerika’nızı da çok iyi biliriz.

Aklımızın erdiği en az yarım asırdan bu yana İslami kesimler olarak durmadan etkinlikler düzenleriz ve bu etkinliklerin olmazsa olmazı tekbirlerdir, “Allahuekber” sesleriyle meydanları inletmeye çalışırız.

Söyleyin Allah aşkına, siz bunlardan hangisine katıldınız?

Başörtüsü yasağını protesto etkinliklerine mi katıldınız?

12 Eylül’ü, 28 Şubat despotizmini protesto eylemlerine mi katıldınız da oralarda tekbir getirdiniz?

Afgan cihadını destekleme, Çeçenistan cihadını, Bosna direnişini destekleme, buralardaki katliamları protesto mitinglerine mi katıldınız?

Ve her şeyden önemlisi, yıllarca sürüp giden ve bugünlere gelen Gazze katliamını, Beyrut katliamını, Filistin direnişini destekleme mitinglerine katıldınız da oralarda tekbir getirirdiniz ama “bugün Amerika’da tekbir getirmek uygun düşmez, ayıp olur” düşüncesiyle mi “aman tekbir getirmeyin” diyorsunuz?

Zaten bu saydığımız etkinliklerin hiç birinde bulunmadığınız için hatta Körfez savaşında petrole batmış ördekler ve israilli çocuklar için gözyaşı döktüğünüzden dolayı Amerika sizi bağrına basmıyor mu?

Elbette tekbir getirerek Amerika’yı rahatsız etmeyeceksiniz.

Hem Allah aşkına, Müslümanların meydanları, caddeleri ve bütün etkinlikleri inleten o tekbirler sizin ağzınıza hiç yakışır mı, isterseniz tenhada şöyle bir deneyin.

Yorum Analiz Haberleri

Bahçeli’nin diyalog çağrısı bize ne anlatıyor?
‘Yarın Cumhuriyet ilân edeceğiz' denilerek, gelen sistem ne kadar Cumhuriyet idi?
Başkalarının yalancısı ve kendinin yabancısı bir insan!
Kürt meselesinin tek muhatabı Kürt halkıdır
Amerikan medyasında seçim darbeleri