Bilgi ve Erdem Vakfından ihtiyaç sahibi öğrencilere çanta kampanyası

Diyarbakır'da ihtiyaç sahibi öğrencilere kırtasiye malzemesi ve okul çantası hediye edilecek.

HAKSÖZ-HABER

6 Şubat depreminden etkilenen illerden biri olan Diyarbakır'da faaliyetlerini sürdüren Bilgi ve Erdem Vakfı, deprem dönemi yüzlerce kişiyi vakıf çatısı altında barındırmıştı.

Misafirlerin başta üç öğün yemek olmak üzere bir çok sıkıntısını uzunca bir süre gideren vakıf, okulların açılmasına kısa bir süre kala yardıma muhtaç ailelerin çocuklarını sevindirmek ve ailelere destek olmak amacıyla kırtasiye yardımı kampanyası başlattı.

Diyarbakır'da mukim ihtiyaç sahibi ailelere bir de deprem bölgelerinden gelen ailelerinde eklendiğini bildiren vakıf yetkilileri, ülkenin içinde olduğu ekonomik sıkıntılar nedeniyle alım gücü zayıflayan birçok veliyi okul giderleri ile ilgili telaş aldığını ve ihtiyaç sahibi birçok ailenin çocukları için en temel okul malzemelerini alma imkanından mahrum durumda olduklarını gördükleri için böyle bir kampanya başlattıklarını dile getirdiler.

Vakıf yetkilileri, her ailenin bir çocuğu daha varmış gibi hareket etmesi halinde, binlerce çocuğun sevindirilebilineceğini dile getirerek, kampanyaya destek çağrısında bulundular. 

Okul için gerekli temel kırtasiye malzemelerinin de içinde olduğu bir çanta bedelini 500 TL olup, destek olmak isteyenler aşağıdaki hesap numarasına "kırtasiye yardımı" açıklaması ile beraber eft yapabilirler.


IBAN: TR70 0020 9000 0043 7006 0000 01 
Hesap adı: Bilgi ve Erdem Vakfı-Ziraat Katılım
Açıklama: Kırtasiye yardımı
İrtibat: 0 542 499 28 08

Etkinlik-Eylem Haberleri

Muşlu Müslümanlardan Gazze'ye destek eylemi
Aziz Mahmûd Hüdayi Vakfı Gazze’ye yardımlarını sürdürüyor
15 Temmuz Şehitler Köprüsüne Filistin bayrağı asıldı
Özgür-Der Gazze’de temiz su dağıtımını sürdürüyor
Özgür-Der Gazze’de temiz su dağıtmayı sürdürüyor