A Haber utanmazlığı!

Rusya’nın Ukrayna işgali tüm acımasızlığıyla devam ederken ekranlarında Rus-Çin muhibbi Aydınlık yazarlarını konuşturmaya utanmayan A Haber’in hiçbir ahlaki standartı yok mu?

HAKSÖZ HABER

Günlerdir Rus işgali tüm vahşiliğiyle sürüyor ve neredeyse tüm dünya Putin’in işlediği insanlık suçlarından ötürü Rusya’yı lanetliyor. Ne var ki pek çok ülkede olduğu gibi Türkiye’de de Putin medyası canhıraş bir şekilde Rus işgalini meşrulaştırma çabasını devam ettiriyor.

Bu çirkinliğin Türkiye’deki merkez üssü Perinçek tayfasının Aydınlık gazetesi ve Ulusal Kanal adlı propaganda aygıtları. En seviyesiz, saçma ve de ahlaksız bir tutumla Rus yayılmacılığına güzelleme yapıyorlar.

İlginç olan ise iktidar medyasında bir süredir bu tayfa ile süren gayrı meşru ilişkinin, bu ortamda dahi devam ettirilmesi. İşte A Haber işgalin ilk günlerinde olduğu gibi hala bu tayfanın elamanlarını ekranlarına çıkartıp propaganda yapmalarına zemin hazırlıyor.

Gerçekten de bunca uyarıya, tepkiye rağmen bu çirkinliğin, bu utanmazlığın nasıl bir motivasyonla sürdürüldüğünü anlamak ise imkansız!

Medya Haberleri

Atatürk portresi üzerinden sopa gösteriyorlar
X sosyal medya platformunda uzun süreli erişim sorunu yaşandı
BBC sunucusu, kanalın Gazze politikaları nedeniyle istifa etti
USAID'in medya fonlarını kesmesinden BBC de etkilendi
Devrimden daha zor mesele: Fehmi Koru’yu ikna etmek