15 yaşındaki bir çocuğu hedef alan vahşet ne zaman aydınlatılacak?

15 yaşındaki Abdullatif Davvara'yı parkta oyun oynarken 12 el ateş ederek katleden katiller hakkında yargı gerekli adımları ne zaman atacak?

HAKSÖZ HABER

Türkiye'yi ırkçı cehaletin pençesine teslim eden medya ve ırkçı siyasetçiler işlenen her Suriyeli cinayetinde mesuliyet taşıyorlar. Suriyelilere yönelik hakaret ve şiddet ırkçıların ürettikleri dezenformasyon sebebiyle o kadar olağan bir şey haline geldi ki Suriyeli bir çocuğun 12 el ateş edilerek katledilmesi yeteri kadar gündem bile olmuyor.

21 Eylül’de İstanbul-Gaziosmanpaşa’da bir oyun parkında arkadaşlarıyla oyun oynarken maskeli iki kişi tarafından saldırıya uğrayan 15 yaşındaki Abdullatif Davvara hayatını kaybetmişti. Karar'ın haberine göre Abdullatif'in amcası Mustafa Davvara kimseyle bir sorunları olmadığını yeğeninin de aynı şekilde uyumlu bir insan olduğunu ifade ettikten sonra Abdullatif'in katledildiği parkta daha önce Suriyeli çocuklara yönelik ayrımcı hadiseler yaşandığını aktardı.

Kask takmış olan ırkçılar tarafından katledilen 15 yaşındaki bir çocuğun maruz kaldığı zulüm ırkçı cehaletin hiçbir sınırı olmadığının kanıtıdır. Yargı ırkçı katilleri en sert şekilde cezalandırmadıkça ırkçı saldırganlığın önüne geçmek mümkün olmayacak!

Hukuk Haberleri

Korsan yeminle şov yapan teğmenlerin ifadesi alındı
Maskeli ırkçılar 15 yaşındaki Suriyeli çocuğu 12 el ateş ederek katletti!
Ümraniye'de polisi vuran saldırgan tutuklandı
Nourtani davası: Vahşet yargıya intikal etti ama medya ve siyasette tık yok!
Afgan mülteciyi yakarak öldüren katiller yargı önünde