1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. FİLİSTİN

  4. Şehit edilen Kassam komutanının son videosu
Şehit edilen Kassam komutanının son videosu

Şehit edilen Kassam komutanının son videosu

Kassam Tugayı komutanı şehit olmadan hemen önce annesi için video çekerek veda etti.

21 Temmuz 2024 Pazar 12:30A+A-

Batı Şeria’da Katil işgalci İsrail güçleriyle yaşanan çatışmalarda şehit olan Kassam Tugayları komutanlarından Hammam El Haşaş, şehit olmadan hemen önceki anlarını videoya aldı.

Kardeşinin kendisinden önce şehit edildiğini ve birazdan hedef alınacağını söyleyerek sevdiklerine mesaj bıraktı.

Haşaş videoda, ""Ben yaralandım. Etrafımı sarmışlar. Üstümde dron var. Annem seni ve babamı çok seviyorum... Hepinizi seviyorum... Hakkınızı helal edin. Bana da dua edin ve sadaka verin. Kıyamet gününde size şefaatçi olurum inşallah. Sabırlı olun, üzülmeyin. Kardeşim benden önce şehid olmuştu, ben de görevimi tamamladım. Elimizden geleni yaptık, kalan Allah’a aittir. Allah’ım, beni affet et, bana razı ol. Elhamdülillah, sabah namazımı kıldım, Kehf süresini okudum, sabah zikirlerini okudum. Elhamdülillah... Eşhedü en la ilahe illallah ve eşhedü enne Muhammeden resulullah" diyerek sona erdirdi.

Müminler içinde Allah'a verdikleri sözde duran nice erler var. İşte onlardan kimi, sözünü yerine getirip o yolda canını vermiştir; kimi de (şehitliği) beklemektedir. Onlar hiçbir şekilde (sözlerini) değiştirmemişlerdir. Ahzab Suresi 23. Ayet

 

 

HABERE YORUM KAT

8 Yorum