1. HABERLER

  2. ETKİNLİK-EYLEM

  3. Şehidler Gecesi Gerçekleştirildi
Şehidler Gecesi Gerçekleştirildi

Şehidler Gecesi Gerçekleştirildi

Şehadetinin 32. yıldönümünde şehid Metin Yüksel ve İslam şehidleri, Fatih Akıncıları tarafından Feshane'de düzenlenen görkemli bir programda anıldı.

27 Şubat 2011 Pazar 00:05A+A-

Ömer Döngeloğlu ile şehid Metin Yüksel'in ve Fatih Akıncıları Onursal Başkanı Mehmet Şahin tarafından yapılan konuşmalarda, şehid Metin yüksel ve şehidlerin yoluna bağlılık vurgusu yapıldı.

Fatin Akıncıları Onursal Başkanı Mehmet Şahin'in konuşması

Sonsuz rahmetiyle ve bereketiyle Müslümanları kuşatan rabbimize hamd olsun. Bizlerin yegane yaşam rehberi olan sevgili peygamberimize, onun ashabına ve tertemiz ehlibeytine selam olsun. Yeryüzünün her tarafında dünya istikrarına karşı İslam'ın izzet ve şerefini korumak adına mücadele eden ulemaya ve mücahidine selam olsun. Bugün burada toplanmamıza vesile olan ahiret hayatını dünya hayatına tercih eden kendi bedenlerini mazlumların, mahrumların ve yetimlerin bedenlerine siper eden azizlerimize, şehitlerimize de selam olsun.

Emperyalist ve Siyonistlerin kuklaları haline gelmiş iktidar ve diktatörlerin eliyle Müslümanlara dayatılan İslami değerlerin içeriğinin boşaltılması ve İslami kimliğin sulandırılma yönünde projelerin hayata geçirilmeye çalışıldığı günümüzde ümmetin damarlarına akan kan olan şehitlerimizin aziz hatıralarını yad etmek ve şehadet bilincimizi yenilemek özel bir anlam ifade etmektedir.

Hepimizin bildiği gibi Şubat ayı şehit ayıdır. Rabbimiz en çokta bu ayda aramızdan şahitler edinerek İslam ümmeti adına verilen mücadeleyi bereketlendirmektedir. Bizler Fatih Akıncıları olarak geçen yıl olduğu gibi bu yılda şehidimiz Metin Yüksel'in şehadet yıl dönümünde tüm İslam coğrafyasında şehid olmuş aziz kardeşlerimizi anmak hatıralarını yad etmek şehadet ikliminde siz kardeşlerimizle soluklanmak istedik.

Bugün şehitler gecesi bugün şehitlerimiz konuşacak ve biz susacağız. Ahde vefa örneği gösterip, bu programı hazırlayan emeği geçen destek veren tüm kardeşlerimi, kurum ve kuruluşları tebrik ediyor şükranlarımı arz ediyorum.

Bu vesileyle Fatih Akıncıları olarak bir kez daha ifade ediyoruz ki kardeşlik ve paylaşma bilincini kuşanıp şehitlerimizin adımlarını takip ederek yolumuza devam edeceğiz. Fatih akıncıları ve Metin Yüksel misyonuna omuz verecek yüreğini ortaya koyacak herkese kapılarımız sonuna kadarda açık olacaktır.

Siz değerli bacı ve kardeşlerimi aziz şehitlerimizin hatıralarını yad edileceği programın akışına bırakmadan evvel önemli bir hususu belirtmek istiyorum. Bundan 3 gün önce şehidimiz Metin Yüksel'in dava arkadaşı can kardeşlerinden bir tanesini menhur bir silahlı saldırı sonucu ne yazık ki kaybettik. Orhan Evci kardeşimizi pek çoğunuz iyi bilir iyi hatırlar.

Bu kardeşimiz yaşamı boyunca dimdik durmuş adam gibi adam Müslüman gibi bir müslümandı ve onun yaptığı fedakarlıkları İslam için yaptığı hizmetlerini saysam emin olun saatler alır. O isimsiz bir kahramandı. Bir dağın başında 30 tane koyunla tek başına yaşamayı tercih etti. O insanlara küsmüştü. Onu küstürmüştük ne yazık ki bu kardeşimizin Allah rızası için yaptıklarını yalnız Allah ve kendi arasında kalması isteğini çok iyi biliyorum. Beni affetsin ve bağışlasın ve bana hakkını helal etsin.

Emin olun bu kardeşimiz şehadete layık ve Allah tarafında rabbimiz tarafından şehitlerin safına koyulacak bir yiğitti. Ve ben inanıyorum ki rabbimiz, onu şehitlerin safında tutacaktır.

Hepiniz ALLAHA emanet olun...

HABERE YORUM KAT