
SDG/PKK: ABD Bizi Sattı!
ABD'nin Türkiye'nin Fırat'ın doğusuna yapmayı planladığı operasyona yeşil ışık yakmasının ardından PKK/YPG/SDG'den açıklama geldi.
07 Ekim 2019 Pazartesi 10:22A+A-
Ana unsurunu PKK/YPG'nin oluşturduğu SDG, Amerikan güçlerinin, kendilerine verdiği sözleri yerine getirmeden Türkiye sınırındaki bölgeden çekildiğini söyledi.
Uluslararası haber ajansı Reuters'a göre, SDG, Türkiye'nin Suriye'nin kuzeyine düzenleyeceği operasyonda kendilerini savunmaktan bir an bile tereddüt etmeyeceğini duyurdu.
HABERE YORUM KAT
abd herhekesi satabilir.
Yanıtla (1) (0)Pkk ve Hdp ve Destekçileri artık anlamalı;Abd ve Avrupa sizi sevdiği için destekliyor değil,Türkiye'yi zayıflatmak için destekliyor.Ama artık ne kadar destekleseler de Türkiye Güçleniyor,güçlendikçe de Batı Sizi satacak/satıyor.Anlayın artık!
Yanıtla (0) (1)ABD'nin arkasına saklanıp kabadayılık yapma günleri geride kaldı.gun hesap günüdür
Yanıtla (1) (1)