1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sapkın bir itikattan başka ne beklenebilir ki?
Sapkın bir itikattan başka ne beklenebilir ki?

Sapkın bir itikattan başka ne beklenebilir ki?

Arnavutluk’ta Bektaşi devleti kurmak isteyen Baba Mondi: “İsrail halkının kardeşiyim”

15 Ekim 2024 Salı 17:00A+A-

HAKSÖZ HABER

Arnavutluk'ta geçtiğimiz ay "İslam'ın hoşgörüsünü göstermek" bahanesiyle mikro din devleti olarak tanımlanan bir devletçiliğin kurulacağı bizzat Arnavutluk Başbakanı Edi Rama tarafından dile getirilmişti.

Alkol serbest olduğu bu Bektaşilik merkezli devletin başkanı ise Edmond Brahimaj isimli sapkındı. Kendilerinin en doğru yolda olduğunu iddia eden Baba Mondi lakaplı bu şahsın demeçleri Batılı yayın organlarının fazlasıyla ilgisini çekiyordu.

Bu durumun sebebini daha iyi anlamamızı sağlayan bir gelişme daha yaşandı. Vatikan benzeri bir Bektaşi devleti kurmak istediğini açıklayan Bektaşi lideri Baba Mondi, verdiği mülakatta işgal rejimi hakkında konuştu. Baba Mondi:

“İsrail’i biliyorum ve kendimi İsrail halkının kardeşi olarak görüyorum. Oradaki dostlarımla birlikte tüm İsrail’i gezdim. Misafirperverliklerinden çok etkilendim. Beni bir kardeş, bir arkadaş gibi ağırladılar.”

Sapkın bir itikattan başka ne beklenebilir ki? Siyonistlerin dostluğu Baba Mondi isimli müfteriye çok yakışmış. En yakın zamanda Siyonist dostlarıyla aynı cehennemi boylaması temennisiyle...

Etiketler : , ,

HABERE YORUM KAT

8 Yorum