
Saldırıyı PKK Üstlendi, Ama Fehmi Koru İnanamadı!
Fehmi Koru tepki çeken bir tweet paylaştı. Tweette İstanbul'daki terör saldırısının PKK tarafından yapılmadığını ima etti.
12 Aralık 2016 Pazartesi 00:37A+A-
Mygaste.com'un haberine göre, Fehmi Koru paylaştığı bir tweetle büyük tepki çekti. Tweetteki ifadesiyle İstanbul'daki terör saldırısını PKK'nın yaptığını kabul etmeyen Fehmi Koru, saldırıyı IŞİD'in yaptığını ima etti. Fehmi Koru'nun bu tweeti 'Hedef şaşırtıyor' yorumlarına neden oldu.
Saldırıyı ise daha sonra terör örgütü PKK'nın kolu TAK üstlendi.
İşte o tepki çeken tweet:
Kaynak: MyGaste.com
Etiketler : fehmi koru
HABERE YORUM KAT
Bu ülkede yetişmiş, ilmi sahaları geniş, ciddi birikimleri olan ve beynelmilel tanınan şahsiyetler olmalarına rağmen, ' kalemlerini satmışların, ruhlarını FETÖ ye satmışların ve uyanmayacak derecede kanmışların ' içinde, hayret ettiğim, garibime giden ve hayıflandığım iki insan olmuştur. 1- Fehmi Koru 2- Ali Bulaç'tır.
Yanıtla (0) (0)Söz konusu bu twit, insanın; ' vicdanını, aklını, kalbini, basiretini, haysiyetini, ilmi servetini, entelektüel çevresini ' münafık şahsiyetli bir şarlatana kiraya vermesinin tezahürüdür...
Bu tür akıl tutulmalarını, absürt görüşleri, gayri İslami/ ahlaki/ vicdani yaklaşımları ' akletme süzgecimizden geçirerek değerlendirme yoluna gitmemiz lazım !
Fehmi Koru Bildelberg toplantılarına transfer edilmesiyle birlikte efendilerini memnun etmenin yöntem ve kaidelerini iyi öğrendi.Dolayısıyla mazlum halkımızın değil,karanlık işgal güçlerinin ağzıyla konuşması doğal..
Yanıtla (0) (0)Damarlarında dolaşan fetö kanı, ortak paydada buluştukları noktalarda şakirtlerine yön tayini yapmak gibi bir görevi kendisine borç biliyor.
Yanıtla (0) (0)Herkes IŞİD'e odaklansın, büyük teröristler ABD,Rusya,İsrail, Batılı ülkeler ve onların kara kuvvetleri PKK ile uğraşmasın. Sahibinin sesi ne olacak.
Yanıtla (1) (0)ne fark eder ha chp, ha hdp yapmış olsun..
Yanıtla (1) (0)Ne farkeder ha PKK ha ışid ! Sahipleri aynı değil mi?
Yanıtla (1) (0)