1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Sahipsiz köpeklerle alakalı düzenleme ırkçıları da kapsamalı!
Sahipsiz köpeklerle alakalı düzenleme ırkçıları da kapsamalı!

Sahipsiz köpeklerle alakalı düzenleme ırkçıları da kapsamalı!

Suriyeliler, Afganlar, Afrikalılar derken şimdi de Türkiye’de yaşayan Filistinliler hedefte!

26 Temmuz 2024 Cuma 17:30A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye’deki ırkçılar hiçbir yaptırımla karşılaşmayacaklarını bildikleri için istedikleri yalanı dile getirmekten çekinmiyorlar. Yıllardır Suriyeliler hakkında oluşturulan dezenformasyon ciltlerce kitap olacak bir boyuta ulaştı. Ancak ırkçılık sadece belli bir etnik, dini grupla sınırlı kalamayacak kadar tehlikeli bir düşünce olduğu için Türkiye’deki tüm yabancı ve göçmenler hedef tahtasında!

Sözcü TV’de konuşan emekli amiral Türker Ertürk ise Türkiye’de yaşayan Filistinlileri nefret objesi haline getirerek işi bir üst noktaya taşımış.

Tam olarak neyi kast ettiği anlaşılmayan Ertürk, savaşta yaralandığı için Türkiye’de tedavi altına alınan Filistinlilerden mi bahsediyor anlamak mümkün değil. Öyleyse zaten söyledikleri baştan sona saçmalık! AFAD’ın savaş mağdurlarına yardım etmesinden daha doğal ne olabilir? Öyle değilse bile ihtiyaç sahibi Filistinlilerin ihtiyaçlarının giderilmesi öncelikle devletin sorumluluğunda olan bir konudur.

Ancak tüm bunlardan önce Türker Ertürk’ün iddialarının ispatlanması gerekiyor. Bilindiği üzere ırkçılar ise ispata inanmıyorlar! Onlar sadece yalan üretmekten ve dezenformasyonu yaygınlaştırmaktan sorumlular… Tabi ki sığınmacılara daire verileceği gibi absürt söylemlerin ciddiye dahi alınacak bir tarafı yok. Sahipsiz köpeklerle alakalı atılan adımlardan sonra ırkçı saçmalıkları için de bir düzenleme düşünülüyor mu acaba? Zira bunların oluşturduğu tehdit köpeklerinkinden daha büyük!

HABERE YORUM KAT

9 Yorum