1. HABERLER

  2. ETKİNLİK-EYLEM

  3. Özgürlük ve Dayanışma Gecesine Davetlisiniz!
Özgürlük ve Dayanışma Gecesine Davetlisiniz!

Özgürlük ve Dayanışma Gecesine Davetlisiniz!

Özgür-Der, 6 Kasım Cumartesi günü 18.00’de Bayrampaşa Kültür Merkezi’nde “Özgürlük Yürüyüşümüz Sürüyor!” adlı bir dayanışma gecesi tertip ediyor.

05 Kasım 2010 Cuma 00:01A+A-

Özgür-Der Üniversite Gençliği tarafından hazırlanan gecede özellikle başörtüsüne özgürlük mücadelesinde gelinen noktayı değerlendiren konuşmalar, dünden bugüne başörtüsü direniş sürecinin anlatıldığı sinevizyon gösterimi, şiir dinletisi ve konser etkinliği yer alıyor.

Öğrenciler İçin Kermes

6 Kasım Cumartesi günü Bayrampaşa Kültür Merkezi'nde yapılacak olan gece 18.00'de başlayacak. Gecede ayrıca öğrenciler yararında yiyecek kermesi açılacak.

Gecede özellikle başörtüsü direniş sürecinden kare ve görüntülerin yer aldığı "Özgürlük Yürüyüşümüz Sürüyor!" konulu bir sinevizyon gösterilecek.

Gecede Hülya Şekerci, Gülden Sönmez ve Hamza Türkmen birer konuşma yapacaklar.

Şiir ve Konser

Ayrıca Bünyamin Doğruer'in direniş şiirlerini seslendireceği gece Grup Yürüyüş'ün özgürlük marşlarını seslendireceği konserle tamamlanacak.

Özgür-Der, katılımın herkese açık ve ücretsiz olduğu bu geceye aileler çocuklarıyla birlikte gelebilsinler diye bir de salonun yanında oyun parkı kuracak.

NOT: Bayrampaşa Kültür Merkezi; Bayrampaşa Kaymakamlığının bulunduğu binadadır. Toplu ulaşımla gelecekler için Sağmalcılar metro durağında inilmesi uygundur. Ulaşım krokisi aşağıdadır...

HAKSÖZ-HABER

Salona ulaşmak için kroki:

HABERE YORUM KAT

5 Yorum