1. HABERLER

  2. HABER

  3. ODTÜ'nün Sol Tacizcileri Şikayet Edildi
ODTÜnün Sol Tacizcileri Şikayet Edildi

ODTÜ'nün Sol Tacizcileri Şikayet Edildi

ODTÜ'de başörtülü öğrencilere saldıranlardan sekizi tespit edildi, sadece dördünün ODTÜ öğrencisi olduğu öğrenildi.

07 Eylül 2013 Cumartesi 19:37A+A-

Geçtiğimiz günlerde Ordaoğu Teknik Üniversitesi'nde (ODTÜ) bir grubun sözlü saldırı ve tacizine maruz kalan başörtülü öğrencilerin olayla ilgili polise şikayette bulunduğu öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, ODTÜ'de kayıt işlemleri sırasında bir grubun sözlü saldırısına uğrayan H.K ve N.C, 10 Nisan Polis Merkezi'ne giderek olayla karışan kişilerden şikayetçi oldu.

Şikayet üzerine konuyla ilgili soruşturma başlatan polis, görüntüleri izleyerek olaya karıştıkları tespit edilen 8 kişinin kimliğini belirledi. 4'ü ODTÜ öğrencisi 8 kişinin ifade işlemleri için emniyete çağrılacağı öğrenildi.

İşte Sol Çapulcuların Faşist Saldırısı:

HABERE YORUM KAT

2 Yorum
  • faik Kaynak / 09 Eylül 2013 09:57

    Bu ülkenin resmi ideolojisinin kapı kulu bekçiliğini yapanlar, statükonun bayraktarlığını yapanlar, her zaman dillendirdikleri ve dillerine pelesenk ettikleri lafı bir hatırlayın"MAHALLE BASKISI"... Sevsinler mahallenizi :) Etiler de halktan kopuk bir şekilde yaşadığınızın, komşularınızı dahi tanımadığınızın farkında değilsiniz, fifi"leriniz kucağınızda boğaza karşı teraslarınızda rakılarınızı yudumlarken, kim size nasıl bir baskı kurabiliyor, bir söylesenize, bir izah etsenize, biz de anlayabilsek !
    Müslümanlar uyandı, şuurlandı, bilinçlendi...Bu ucuz numaralarınızı, popülist söylemlerinizi artık kimse yutmuyor. Müslüman mahallesinde salyangoz satmanıza asla müsaade etmiyor.
    Resmi ideolojinin son kalesi CeHaPe, onun yandaş medyası, derin oluşumların borazanları, örümcek kafalı ve mebzul beyinli bazı akademisyenler, darbe sever bürokrat ve teknokratlar halkın gözündeki itibarlarını gözden geçirmeleri gerekir.
    Şöyle ki : CeHaPe bu ülkede asla iktidar olamayacak ( arkasına orduyu, derin yapılanmayı, mafyayı, MHP ve aydınlıkçıları alsa bile ), asparagas haber üreten magazinel gazeteler asla tirajlarına uygun insan portföyü yakalayamayacak, resmi ideolojinin bayraktarlığını ve borazanlığını yapan, post-modern darbecilerin önünde esas duruş sergileyen akademisyenlerin saygınlıkları, giydikleri cübbelerde sınırlı kalacak, bu ülkede demokrasi ve insan hakları kökleşiyor olmasından ötürü, ütopyaları kursaklarında kalacak darbe heveslilerin !
    Resmi ideolojinin arkasına geçip sığınanları tarih okumalarını salık veririm. Tarihte Kral Necaşi"nin hayatını bir okusunlar, ibret alsınlar!
    Hani o okuma azmi, hani o beyin, hani o feraset, hani o cesaret ?

    Yanıtla (0) (0)
  • ali / 08 Eylül 2013 01:25

    Gerçek faşist sol-Kemalsit zihniyetler mahalle baskısından şikayet eder, ülke gündemini işgal ederlerdi. Mahalle baskısını pişkince, utanmadan kameralar önünde yapar. Bununla emellerine ulaşacaklarını zanneder ahmaklar. Ama bilmiyorlar ki kan kaybına uğruyorlar. O kadar çirkin bir şey yapıyorlar ki kendi hamileri olan CHP bile yapmacıkta olsa sahiplenemiyor melanetlerini. Bu ülkeyi sanki kendi zihniyetlerine tapulamışlar. Kendilerinden başkası yaşamıyor sanki bu ülkede. Üniversitelerde yeni yeni tekrar gördükleri başörtülü öğrenciler onları çileden çıkarıyor. Başörtülü olanların okuma hakkını elinden aldınız yıllarca. Sonrada bunlar yobaz, kız çocuklarını okutmazlar dediniz. İşte ey oyunbaz ve düzenbazlar, okuttuk kızlarımızı da ODTÜ'ye de gönderdik. Peki şimdi sizin yaptığınız ne? Cemaatçilermiş. Siz kimsiniz? Örgütçüler mi oluyorsunuz? Sahi cemaat kelimesinin anlamını hiç merak ettiniz mi? İllegal sol örgütler bu ülkede işte bu kadar serbest olur ve kıymet görür devlet nezdinde. Çıkar, aynı üniversiteyi kazanmış kız öğrencileri kovmaya çalışırlar da Kraldan çok kralcı olurlar. Bu cesareti nerden alıyorlar? Oranın tek sahibiymiş gibi davranan bu örgütçüler güçlerini hangi parti, hakim, savcı veya bürokrattan alırlar?

    Yanıtla (0) (0)