
Netanyahu’nun Eşi ve Oğlu Rüşvet Almış Olabilir
İşgalci İsrail polisi, 4000 numaralı telekomünikasyon yolsuzluğu soruşturmasıyla ilgili yaptığı açıklamada İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’nun eşi ve oğlunun rüşvet aldığından şüphelenildiğini duyurdu.
AA’nın İsrail basınına dayandırdığı haberine göre, 4000 numaralı telekomünikasyon yolsuzluğu dosyasıyla ilgili İsrail Menkul Kıymetler Komisyonu yetkilileri ve polis, İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu’yu Kudüs’teki Başbakanlık konutunda 4 saat boyunca sorguladı.
Sorguda polisin, Başbakan Netanyahu’nun eşi Sara ve oğlu Yair’in söz konusu davada rüşvet aldığı sonucuna ulaştığı aktarıldı.
Aynı soruşturma kapsamında daha önce de birkaç kez ifadesine başvurulan Başbakan Netanyahu’nun, “Bezeq” medya şirketine kendisi lehinde yayın yapması karşılığında mali imtiyaz sağladığı iddia ediliyor.
Netanyahu’ya yakın iki isim de 4000 numaralı soruşturma kapsamında tutuklanmıştı.
Soruşturma kapsamında ifade veren ve Netanyahu ile “Bezeq” firması arasında bağlantıyı sağladığı ileri sürülen Netanyahu’nun eski Basın Danışmanı Nir Hefetz, “Bezeq” firmasına ait “Walla News” adlı internet sitesinde Netanyahu lehine haberlere yer verildiğini, bunun karşılığında da “Bezeq” firmasının mali imtiyazlar elde ettiğini ileri sürmüştü.
Hakkında 4 ayrı yolsuzluk soruşturması bulunan ve bu soruşturmalarda en az 10 kez ifade veren Netanyahu’ya, “iş adamlarından pahalı hediyeler aldığı, Yedioth Ahronoth sahibi ve yayıncısı Arnon Moses ile kendi lehine yayın yapması için pazarlık yaptığı ve Almanya’dan alınan denizaltılarda adının yolsuzluğa karıştığı” suçlamaları yöneltiliyor.
Netanyahu ise yolsuzluk yaptığı yönündeki iddiaları reddediyor.
HABERE YORUM KAT
Siyonist mahfiller BİBİ'nin iktidarını beğenmemeye başladılar ve bu sebeple BİBİ'yi en kısa zamanda alaşağı edecekler..
Yanıtla (1) (0)Siyaonistler baskalarinin mallarını çalmayı, insanları (yahudi olmayanları) iliklerine kadar sömürmeyi meşru ve mübah görürler..
Ancak kendi hazinelerinden birilerinin çalıp çırpmasina fena kızarlar ve asla af etmezler..
Siyonistler nedenyahu nun yönetiminden pek memnun değiller anlaşılan.
Yanıtla (0) (0)Siyonist zalim NETANYAHU ve ailesi, kabinesi, bulürokrat ve teknokrat' larının alayı hırsız, arsız, haysiyetsiz, ayn~ zamanda ülkedeni rüşvet mekanizmasınınn birer çarkıdırlar..
Yanıtla (1) (0)Bu kadar kirlilik içinde olan birinin ; halen Başbakan olarak görevi başında olmasını kim nasıl izah
edebilir ?
Yahudi sosyal hayat tarzı "getto" malum.. ekonomik, ticari anlayışı kooperasyon üzerine birbirleri ile ticarette. Yahudi lobisi, yahudi sermayedarları kooperatif birliktelik kurması kapital düzen içinde kendileri arasında sosyalist düzen anlayışı. Marx da yahudi zaten..
Yanıtla (0) (0)İsrail sosyal devlet anlayışı veya yahudi toplumu rüşvet düşünce dünyalarına yani kooperatif, getto yaşantışı oluşan anlayış için makul değil..japonya da bir ahlaki sorun.. İsrail'de de kooperasyon sorunu..
Afaki düşünceler..