1. HABERLER

  2. YORUM ANALİZ

  3. Mustafa Kemal’in askerinden ırkçılıktan başka ne beklenir?
Mustafa Kemal’in askerinden ırkçılıktan başka ne beklenir?

Mustafa Kemal’in askerinden ırkçılıktan başka ne beklenir?

Boğaziçi Üniversitesi hocalarından Cem Say, MEB'in Gazze temalı ders açılışını ırkçı dezenformasyonla hedefe koydu.

09 Eylül 2024 Pazartesi 13:15A+A-

HAKSÖZ HABER

Türkiye'de sol-Kemalistler Gazze'nin adını duymaktan bile çok korkuyorlar. Gazze ile birlikte gündeme gelecek İslami simge ve sembollerin farkında olan bu çevreler Siyonist çetenin işlediği cinayetleri bile açıktan savunacaklar neredeyse!

Boğaziçi Üniversitesi hocalarından Cem Say, MEB'in Gazze temalı ders açılışını ırkçı dezenformasyonla hedefe koydu. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda Say, ırkçıların klasik haline gelen tezviratını yaymaya çalıştı.

ekran-goruntusu-2024-09-09-111257.png

Filistin halkının bugün de Osmanlı ve Türkiye'ye besledikleri muhabbet konuyu ucundan bucağından takip eden herkesin malumudur. Geçmişte ise Arapların topluca İngilizlerle işbirliği yaptıklarını ileri sürmek Çanakkale ve daha birçok cephede Osmanlı askeri olarak çarpışıp şehit olan binlerce Müslümana atılmış bir iftiradır. 

Suriye'de "kasap" lakabıyla anılan İttihatçıların ve Filistin'i İngilizlere teslim eden 7. Ordu Komutanı Mustafa Kemal'in icraatlarını konuşamayanlar Filistin meselesindeki İslami duruşun gücünden rahatsız oldukları için dezenformasyon üretme yoluna gidiyorlar.

ekran-goruntusu-2024-09-09-113819.png

Kendisini "Mustafa Kemal'in askeri" olarak tanımlayan birisinden ırkçılıktan başka ne beklenebilirdi ki? Gazze'deki cihat sol-Kemalistlerin seçim döneminde muhafazakarlara dağıttıkları gülücüklerin sahtekarlığını da gün yüzüne çıkarttı...

HABERE YORUM KAT

11 Yorum