
Mustafa Doğan İnal, Ali Mahir’in 83.000 TL’lik tazminatını Gazze’deki yetimlere bağışladı
Sosyal medya üzerinden dikkat çeken bir paylaşım yapan Mustafa Doğan İnal, CHP milletvekili Ali Mahir Başarır'dan kazandıkları 83.000 TL’lik tazminatın ödenmemesi nedeniyle başlatılan icra işlemleriyle ilgili olarak önemli bir açıklama yaptı.
Sosyal medya üzerinden dikkat çeken bir paylaşım yapan Mustafa Doğan İnal, CHP Milletvekili Ali Mahir Başarır’a yönelik, kazandıkları 83.000 TL’lik tazminatın ödenmemesi nedeniyle başlatılan icra işlemleri hakkında önemli bir açıklama yaptı. İnal, tazminatın ödenmemesiyle ilgili durumu ve süreci detaylandırarak, konuya dikkat çekti.
İnal, kazandıkları alacakla ilgili yaptığı açıklamada, “Dünkü 87.000 TL’lik alacağımızın üstüne, Ali Mahir’den 83.000 TL’lik bir tazminat daha kazanmıştık. Onu da icraya koyduk. Toplam 170.000 TL oldu. Ne yaptı dersiniz? Tabii ki ödemedi,” ifadelerini kullandı. İnal, bu gelişme sonrası Ali Mahir’in lüks araçlarına icra işlemi başlatıldığını belirterek, “Mercedes, Audi ve garajın gözbebeği klasik Porsche’sine yakalama çıkarttık” diyerek durumu esprili bir şekilde paylaştı.
Ayrıca İnal, tazminat paralarının “Gazze’deki yetim ve yoksullara” bağışlanacağını duyurdu. İnal, “Bu sefer gerçekten bir işe yarayacak parası” diyerek, paranın amacını açıklığa kavuşturdu. Ali Mahir’in son dönemdeki mağduriyet iddialarına göndermede bulunan İnal, “Meydanlarda Ali Mahir’in provake ettiği yurdum insanı, inşallah ‘Ali Mahir’in klasik Porsche’sine yakalama çıkarttık’ diye bana da kızmaz” şeklinde bir eleştiride bulundu.
HABERE YORUM KAT