1. HABERLER

  2. HABER

  3. HUKUK

  4. Muhacir kardeşimiz Iroda Sagıraeva Eshnıyozov ailesine kavuştu
Muhacir kardeşimiz Iroda Sagıraeva Eshnıyozov ailesine kavuştu

Muhacir kardeşimiz Iroda Sagıraeva Eshnıyozov ailesine kavuştu

Özbek asıllı muhacir kardeşimiz Iroda Sagıraeva Eshnıyozov, ailesi ve sevdikleriyle kavuştu. 9 Ağustos’tan bu yana ayrı kalan aile fertleri, nihayet bir araya geldiler ve bu mutluluk fotoğraf karelerine yansıdı.

30 Ağustos 2024 Cuma 00:56A+A-

Netameli ve tartışmalı geçen 20 günlük süreç, Kayseri Göç İdaresi'nin olumlu ve hakkaniyete uygun tavrıyla sona erdi.

Baba Firdevs Eshnıyozov, Göç İdaresi Genel Müdürü Atilla Toros Beyefendi’ye ve Kastamonu Göç İdaresi yönetimine müspet ve yapıcı tavırları için teşekkürlerini iletti. Ayrıca, Kayseri Geri Gönderme Merkezi idaresine de özel teşekkürlerini sundu. Eshnıyozov, idarenin bir hatayı düzelterek çocuklarının annelerine kavuşmalarına vesile olduğunu belirtti.

Eshnıyozov, bu mutluluğu kendilerine nasip eden Rabbimize şükrettiklerini ve dua ettiklerini ifade etti. Dualarında, Rabbimizin rızası için hicret ettiklerini, rızasına uygun bir yaşam sürme çabası içinde olduklarını ve bu zorlu göç yolunda kendilerine yardım eden din kardeşlerine teşekkür ettiklerini belirtti. Ayrıca, çeşitli sebeplerle geri gönderme merkezlerinde bulunan diğer muhacir kardeşlerinin de ailelerine kavuşmalarını temenni etti.

HABERE YORUM KAT

5 Yorum