1. HABERLER

  2. İSLAM DÜNYASI

  3. MISIR

  4. Mısır Adeviyye ve Tahrir Meydanı'ndan Canlı Yayın
Mısır Adeviyye ve Tahrir Meydanından Canlı Yayın

HABERE YORUM KAT

4 Yorum
  • şahin / 08 Temmuz 2013 18:09

    siyonislerin Allah cezasını versin Allah Yardımcımız olsun

    Yanıtla (0) (0)
  • Hasip Yokuş / 06 Temmuz 2013 10:47

    İki gündür zihnimi meşgul eden bir soru vardı bunu sizlerle de paylaşmak istedim: "Acaba Hz. Peygamber gelse; TT Arena vb. salonlarda Hoca Efendinin fi sebilil (?) eğittiği kızların dans şovunu izleyen seyircilerin arasına mı kabtılırdı, yoksa Rabiat-ül Adeviye vb. meydanlarda; adalet için, eşitlik için, özgürlük için direnen insanların arasına mı katılırdı?

    Yanıtla (0) (0)
  • Hasan Mensur / 06 Temmuz 2013 09:38

    Mısır halkının sabrı taştı, mısır halkının tağutlara karşı ayaklanması, Devenin en kızgın olan durumuna benzetebilirsiniz, deveyi kızdırdığınız andan itibaren. melek sıfatlı devenin kızgınlığını bastırmak beyhudedir, artık devenin başı dik ve hedefe doğru hızla ilerlemektedir, işte mısır halkı bu anı, bu skoru yakalamış, kefenini giymiş kurbanlarını verdi,diğer kurbanlıklar sırada, ya ölüm, ya zafer.



    30 milyon insandan konuşuyoruz, Allaha yünelen insanlardan konuşuyoruz, korkmadan çekinmeden Allahuekber nidalarıyla mısırı salıyorlar, tağutların temelini saliyorlar. Allah yar ve yardımcıları olsun.

    Yanıtla (0) (0)
  • Faruk C. / 05 Temmuz 2013 22:03

    Hicbir zaman oyla partinen bu zalimlere karsi bas edemezsin, nekadar iyilik yaparasan yap Allah in kanunlarini gecmedigi bir system de zalimler göz acip kapayincaya kadar lap sirtina biner, _demekrosi denen system Dünyada yok yani Müminler karsi yok!!!!! Cezayirde gördük ne oldu hatirlayin bakalim bunlar Türkiye dede aynisin yaparlar yapacaklar bu zalimler , gezi parki gibi falan filan.Bütün dunya basini sionist zalimlerin elinde 24 saat yalan propagandasi , kusuyorlar . Allah müslümanlarin yardimcisi olsun zafer Islam indir.

    Yanıtla (0) (0)