
Memleketin kültür bakanının son rezaleti
Fenerbahçe'nin kupa törenine damgasını vuran ve tepki çeken Şeytan kılıklı görüntünün arkasında Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a ait The Land Of Legends firmasının olduğu öğrenildi.
The Land Of Legends Cup adıyla düzenlenen Fenerbahçe, Beşiktaş, Sivasspor ve Antalyaspor’un katıldığı futbol organizasyonunun kupa törenine AK Partili bazı isimlerden tepki geldi. 31 Ağustos – 5 Eylül arasında gerçekleşen turnuvada Antalyaspor’u 4-0, Sivassporu da 1-0 yenen Fenerbahçe kupanın sahibi oldu. Fenerbahçe’ye kupasını kırmızı makyajlı ve kırmızı elbiseli, boynuzlu kostüm giymiş bir görevli teslim etti.
“KULÜBÜN BAŞINDAKİ KOÇ'A YAKIŞIR”
Görüntüleri Twitter hesabından paylaşan gazeteci Mehmet Ali Önel, "Şeytanı temsil eden boynuzlu bir figür, kupayı futbolculara veriyor. Kulübün başındaki Koç'a yakışır da, Spor Bakanı ne diyor bu işe!" diye yazdı.
'ŞEYTAN İLE BU KADAR YAKINLAŞMAK...'
Önel'in paylaşımını alıntılayıp duruma tepki gösteren bir diğer isim de AK Parti eski İstanbul Milletvekili Metin Külünk oldu. Sarı lacivertli kulübün bu görüntüyle "şeytana yakınlaştığını" ve törende "toplumun hassasiyetlerinin aşağılandığını" belirten Külünk, kulübü konuyla ilgili açıklama yapmaya çağırdı.
ŞİRKET TURİZM BAKANI'NA AİT
The Land Of Legends Cup adıyla düzenlenen turnuvada Fenerbahçe’ye kupasını kırmızı makyajlı ve kırmızı elbiseli, boynuzlu kostüm giymiş bir görevli teslim etti. Konuyla alakalı bir habere yer veren ABC gazetesi, Land Of Legends'in Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy'un olduğunu kaydetti.
HABERE YORUM KAT
Futbola yakışır bir durum, futbol da şeytanından başka bir şey değil, topluma bugüne kadar ne faydası olmuş ki.
Yanıtla (0) (0)Futbolun ödülünü vermek şeytana yakışır demek istemişler. İnsanların bir mabedde toplanır gibi toplandığı, bir ayin gibi sloganlar savurduğu, uğruna savaşıp öldüğü, anası,babası, eşi, çocuğuna göstermediği ilgiyi tuttuğu takımına göstermesiyle futbol modern çağın dinlerinden biridir. "Canım feda" yoluna gibi sakil sloganlarla müritleri de niyetlerini belli etmektedir. Ne yazık ki bu durum bile artık "normal" olmuş. Bu vasatta şeytanın ödül vermesi de şaşılacak bir şey değil.
Yanıtla (0) (0)Yozlaşma her yerde. Şeytan simgelei birinden bir kupa vermeyi düşünen zihniyeti sorgulamak gerekli
Yanıtla (0) (0)Haberdeki bilgi yanlış.Firma Fettah Tamine'ye ait
Yanıtla (0) (0)Peki bu görüntüleri izleyen müslüman toplumlar Türkiye ile ilgili ne düşünür turizm bakanı ve Fenerbahçe ye yakışır bir durum özellikle Koç grubuna başkanın danışmanları bu görüntüleri izlemiyor mu gerçi izlese ne olacak İzmir Göztepe ile İstanbul Göztepe yi bilmeyen 100.000₺ maaş alan danışman ne anlar
Yanıtla (0) (0)oof offf
Yanıtla (0) (0)